Stevige neukpartij neuken in de huiskamer

Ze ziet er goed uit en heeft een goeie baan en een eigen leventje zodat er voor Mark en mij ook genoeg tijd over blijft. Ik had mijn kleding kast nagekeken en kwam tot de conclusie dat ik maar eens de stad in moest voor nieuwe nette kleding. Ik heb zat kleding, maar niet voor het huwelijk van mijn beste maat. Ik slenterde al meerdere winkels af naar iets dat mij zinde, maar niets wat voor het huwelijk voldoende was.

Ik bedacht me toen dat ik mijn moeder zou vragen om een pak voor me te maken. Zo gezegd, zo gedaan. Mijn moeder ging stof halen en zou een pak maken waarvan ze wist dat die mij goed zou staan en waarvan het in combinatie met de kleur en de stof "oogverblindend" zou zijn volgens haar woorden. Een paar dagen later lag ik lekker in een korte broek in de tuin te genieten van een heerlijke zomerse dag.

Mijn moeder lag ook lekker in haar bikini in de tuin een boekje te lezen en vroeg of ik straks even tijd had om de broek te passen van het nieuwe pak, dan kon ze die even afspelden. Dat was goed, maar eerst nog even lekker van de zon genieten. Mijn moeder ging even naar binnen om wat drinken voor ons in te schenken, toen de telefoon ging.

Mijn moeder had opgenomen en riep dat het voor mij was. Mark belde vanuit een hotel, herkenbaar riep ik lachend. Ik stond even later in de woonkamer even met Mark te praten, hij zou over twee dagen thuis zijn of we nog wat gingen doen.. Natuurlijk gingen we wat doen. We spraken nog even verder en mijn oog viel op een hele mooie vrouw in de straat. Ik keek even naar haar. Ze was gekleed in een kort rokje, had mooie benen en een heerlijk figuur met door de kleding te zien vrij stevige borsten, niet groot maar wel stevig.

Mark zei nog iets maar ik hoorde het niet precies. Ik kwam weer bij en zei dat ik er weer was. Ik zei tegen Mark dat er een mooie vrouw door de straat liep en dat ik even afwezig was daardoor. Ik keek opzij en zag ineens mijn moeder in de kamer staan, ze keek naar de vrouw en keek me vervolgens glimlachend aan. Mark en ik spraken af dat we elkaar binnenkort zouden bellen als hij weer in de stad was. Ik ging weer buiten zitten en zag mijn moeder weer lekker in de stoel liggen, genietend van de zon.

Ik ging weer verder met lezen. Mijn moeder vroeg ineens plagend: Ze was een jaar of 50 schat ik. Dat maakt toch niet uit, daarom kan een vrouw er wel lekker of goed uitzien, zei ik. Mijn moeder dronk haar drinken op en vroeg of ik dan zo even kwam voor de broek en ze ging naar binnen, lachend achterom kijkend.

Ik hoorde haar even later roepen en ik ging naar boven om de broek te passen. Ik kwam de kledingkamer binnenlopen, daar waar mijn moeder al haar naaispullen heeft staan. Ik zag dat mijn moeder op de stoel de broek vast hield. Ik trok de broek aan over mijn korte broek en wilde gaan staan. Anders veranderd het model bovenin en dat is niet zoals de broek is bedoelt.

Ik keek even naar mijn onderbroek of alles goed zat en zag tot mijn verbazing dat ik nog steeds met een lichte spanning in mijn broek zat over de vrouw in de straat. Ik draaide snel een beetje bij en trok de broek aan. Mijn moeder kon een glimlach niet overdrukken en zoals ze dan ook is, moest ze er iets over zeggen. Mijn moeder kwam van de stoel en ging op haar knieën voor me zitten. Ze was bezig de broekspijpen op maat te maken en deed er een paar spelden in.

Ze streek nog even een paar keer over de broek van boven naar beneden om te kijken of alles goed zat. Ik voelde de handen van mijn moeder over mijn benen gaan en over mijn kont. Toen ze voor me zat deed ze haar handen over de voorkant en ik voelde haar handen over mijn lul.

Die vond dit heerlijk en groeide onder haar aanraking. Ik genoot er wel van maar wist even geen raad. Dan zal ik hem straks of vanavond afmaken voor je. Ik wilde me omdraaien waarop mijn moeder zei dat ik me niet zo moest schamen voor dingen die zij al eerder had gezien. Ik was nu een beetje terug gekomen in mijn gevoel en zei tegen mijn moeder dat ze nog niet alles van mij had gezien. Ze zat met grote ogen voor me op haar knieën en zei dat het weinig was was zei niet van mij kende.

Ik deed de broek iets naar beneden en mijn moeder keek vol bewondering naar mijn bobbel. Ik moest lachen, zie je nou wel dat jij er ook last van hebt. Daar zat me moeder dan, op haar knieën in een lekkere houding en een licht opgewonden gevoel. Ik bleef even in haar ogen kijken en ik voelde dat mijn lul nog stijver werd. Zo wordt het er niet minder van jongen, zei ze. Zo duurde het een paar tellen, ik met een lul die stijver en stijver werd en mijn moeder in een geile houding met een opwinding die groter en groter werd.

Ik raakte als in een trance en liep iets naar voren. Ik maakte het bikini-topje los en zag hoe haar borsten vrij kwamen en hoe ze niets deed om dit te verhullen. Ik ging op mijn knieën voor haar zitten en pakte haar volle borsten vast. Ik liet mijn handen afglijden naar naar stevige ronde kont.

Mijn moeder sloot haar ogen en genoot van dit moment. Ik ging weer een beetje staan en mijn moeder hield haar ogen dicht. Ik deed mijn broekje uit en mijn lul sprong de vrijheid tegemoet.

Ik pakte mijn lul beet en trok er zachtjes aan, de mond van mijn moeder zat nu op zo'n 10 centimeter van mijn mond. Mijn moeder opende haar ogen en wat er toen gebeurde heb ik nooit eerder meegemaakt. Mijn moeder kwam door de spanning en het zicht op mijn stijve lul klaar, ze kreunde en opende haar mond en ik zag dit als een kans. Ik deed mijn lul in haar half open mond. Ze keek geschrokken omhoog. Ik pakte met twee handen haar hoofd beet en neukte zachtjes haar mond.

Mijn moeder begon langzaam met haar tong te spelen en te zuigen op mijn harde lul. Hier stond ik dan de mond van mijn moeder te neuken en het voelde echt heerlijk. Ik speelde ondertussen met haar borsten en ze keek me verheerlijkt aan. Hier was ze aan toe dat kon je zien, maar ik ook. Ik tilde haar op en zette haar tegen haar naaitafel. Ik deed haar broekje uit en spreidde haar benen.

Dit is geil zeg, mijn moeder is gewoon geschoren en heeft een heel klein streepje.. Vind je het mooi zo jongen, vroeg moeder. Dit is mooi en geil mam!! Ik pakte mijn moeder stevig bij haar billen en drukte haar natte kut in mijn gezicht. Ik likte eerste speels met haar klitje en toen meer gericht. Met de andere hand pakte ik z'n ballen, die al even fors waren. Geen wonder dat tante Siti daar zo dol op is.

Spuit je ook al lekker veel geil als je klaarkomt? Spuit een paard veel, oom Johan? Maar die heeft ook hele dikke ballen. Daarmee kan hij veel geil maken'. Ik had het beste mens nog nooit gezien. Ik ga je afzuigen, zei ze. Heeft ze dat wel eens eerder gedaan? Dat lijkt me lekker om te doen. Tijdens ons gesprek had ik hem heel zachtjes afgetrokken om te zien hoe hij daar op reageerde. De eikel was helemaal bloot en erg nat. De lul zelf was lang en stevig met nauwelijks haar erop.

Ik keek Doortje eens aan, maar die keek niet terug. Wel zag ik dat ons samenspraakje haar opwond. Ze had blosjes op de wangen gekregen. Ik boog me voorover en nam de harde stengel van Tim in m'n bek. Genietend zoog ik hem helemaal naar binnen terwijl ik z'n vette kloten kneedde.

Tim schokte met z'n heupen. Ik hoefde m'n hoofd maar een paar keer op en neer te halen en hij kotste z'n zaad luid kreunend in m'n strot. Tante Sigi had gelijk. Hij kwam klaar als een paard. Het geil droop over m'n kin op m'n colbert. Ik veegde het met de rug van m'n hand weg.

En als er morgen een nieuwe dag is, dan komt tante Sigi. Wat ga je ook al weer met haar doen? En Tim ging zonder weerwoord. Doortje keek me bewonderend aan. Het ijs leek gebroken. Is Tim altijd zo geil? In een ondoordacht moment heb ik hem afgetrokken. Als hij toen had aangedrongen, had ik me zeker door hem laten neuken, zo geil was ik.

Ik sprak er met m'n zusje Sigi over, die toen net 22 was en vroeg haar wat ik er mee aan moest. Ze zei dat het heel verdorven zou zijn als ik met Tim zou neuken.

Ik wist dat ze gelijk had, maar ik werd zo godvergeten geil van die lekkere pik. Vergeet niet Johan, ik ben een alleenstaande vrouw. Ik wil ook wel eens lekker worden afgeragd. Niemand zou het te weten komen als Tim het met me zou doen. Maar ik durfde het niet. Sinds een half jaar laat Sigi zich door Tim naaien.

Ze geilt enorm op dat geile jongenslijf met die grote pik. Eigenlijk wil je dat zelf ook graag. En toch verbied je het hem.

Daarmee straf je jezelf en Tim bovendien. Ik zal je wat vertellen, Doortje. Die zich zonder aarzelen de kut liet volspuiten door haar zoon Bert en hem bovendien aanmoedigde om z'n zus te naaien. Dat ik nu getrouwd was met die heerlijke schaamteloos geile zus en haar voor de tijd dat ik hier was had uitgeleend aan een vriend, waarvan ik zeker wist dat hij haar op de meest perverse manieren zou gebruiken.

Intussen had ik m'n broek weer opengemaakt en mijn dikke lul en geschoren kloten naar buiten gehaald. Onder het vertellen trok ik me langzaam voor Doortje af, omdat ik wist dat het haar zou opgeilen. Ik zag de knoppen in haar bloes dikker en stijver worden. Haar adem ging hortend en stotend. Laat me je zien! Zonder aarzelen deed Doortje wat ik vroeg. Tot mijn verrassing was ze naakt onder de jurk. Ik kon het haast niet geloven. Volgens mij was ze zo geil als een aap en zou ze me smeken om m'n zaad.

Een lekker geil lijf had ze zeker. Mooi bruin, grote titten met dikke, zwarte spenen. Stevige poten met daartussen en vette kut waarop wat korte, zwarte kroeskrulletjes. Haar kont was rond en vol. Het zag er prima uit en mijn snikkel werd keihard. Spreid je benen ook wat meer! En zoals ze stond had ik een goed zicht hebben op haar dikke, zwarte kut en haar volle ronde kont.

Voor veel vrouwen was het een wat vernederende houding om zich zo te moeten tonen, wist ik. Maar deze zwarte kut wond het op de een of andere manier op. Kennelijk vond ze het vreselijk geil om zo te moeten staan en zich te laten bekijken door een vreemde vent. Ze spreidde haar benen nog wat meer. Ik boog me over haar heen. Nam haar geile titten in de hand en hijgde in haar oor: Ik ga je neuken, teef. Ik wil je beter horen! Ik ben een geile slet!

Neuk me, neuk me lekker hard! Maar neuk me nu alsjeblieft! Je moet je geil in m'n smoel schieten als Tim me in de kut spuit! Nu ga ik je naaien! Bij elke stoot zwaaiden haar grote titten wild heen en weer.

Met kracht spoot ik m'n lading geil in haar buik. Doortje was toen als een keer of vijf schreeuwend klaargekomen. De volgende ochtend, het was zondag, kroop ik bij Doortje in bed. Ik begon haar op te geilen. Toen haar kutgeil begon te druipen en haar spenen keihard stonden, herinnerde ik haar aan onze afspraak. Naakt als ze was ging ze naar de kamer van Tim. De jongen was wakker en aan de bewegingen onder de deken te zien speelde hij met zijn pik.

Ze schreeuwt net zo als tante Sigi. Ik riep Doortje bij me. Steek je pik er maar lekker in en neuk je ballen in haar leeg. Je mag haar neuken wanneer je wilt'. Ze kroop bij de knul in bed en pakte zijn pik beet om hem voorzichtig af te trekken.

Een hardere en stijvere pik heb ik nooit gezien, toen Tim zijn moeder op de rug rolde en hij bovenop haar kroop. Doortje trok haar benen hoog op, spreidde ze wijd uiteen en drukte haar kut omhoog iedere keer als Tim z'n pik tot aan de kloten naar binnen stootte. Grommend en kreunend neukten ze elkaar als een stel geile beesten.

Toen Tim z'n billen bij elkaar kneep en schreeuwend de kut van z'n moeder volspoot, kwam ik ook klaar. In dikke slierten kotste ik m'n geil over de rug en in de bilnaad van Tim. Dat bracht me op het idee om hem een keer in de kont te pakken. Z'n kont moest een pik als de mijne gemakkelijk kunnen verdragen. Anderzijds had ik ook wel zin om me door hem te laten naaien.

In de week die volgde regen we Doortje om beurten aan onze pikken, Tim en ik. Tim spoot enorm veel geil voor zo'n jongen en hij kon gemakkelijk een keer of vier, vijf op een dag. Ook zogen we elkaar af en wreven onze stijve lullen tegen elkaar klaar, wat Doortje prachtig vond om te zien.

Op een keer zei Doorje: Kreeg een stijve van de gedachte. Doortje zag het onmiddellijk. Jij stopt eerst je lul er bij mij in. Dan steek je je kont omhoog en Tim propt zijn pik in jouw reet. Hij neukt zich lekker leeg in jouw kont en door zijn stoten kom ik tegelijk op jouw pik klaar. Maak hem goed vet, want je gaat oom Johan in z'n kont neuken.

Daar had de vuilak wel zin in. Met een enkele stoot schoof hij zijn pik tot aan de kloten in de vette kut van zijn moeder en neukte zichzelf en haar met een serie woeste stoten klaar. Toe hij zijn lul terugtrok, droop hij van het geil. Maar hij was even hard als tevoren! Ik kroop op Doortje en stak mijn lul diep in haar kleddernatte kut die goed gevuld was met het zaad van Tim. Tijd om me te bedenken was er niet.

Voor ik ook maar iets kon zeggen, trok hij m'n billen uit elkaar en drukte zich naar binnen. Even was het wat gevoelig, maar het ging veel gemakkelijker dan ik had gedacht. Het gaf me een heerlijk gevoel en mijn eigen pik groeide uit tot een keihard neukmonster in de zeiknatte hoerenkut van Doortje. Ze wist wel wat ze wilde de teef.

Ik denk dat ik nooit zo stijf en zo geil ben geweest. Ik hoefde niets te doen. Tim stootte diep en onvermoeibaar in me en drukte zo mijn pik iedere diep in de kut van zijn moeder. Lang duurde het niet of ik hoorde Tim kreunen dat hij opnieuw ging spuiten.

Spuit de reet van oom Johan vol! En ik kreeg het. Het maakte me zo geil die kloppende pik van Tim in m'n reet. Die afschuwelijk hete, kronkelende en schreeuwende teef onder me, die haar vette, geile kut iedere keer dat Tim z'm pik in me ramde naar me omhoog stootte. Ik was niet in staat me langer in te houden en op het moment dat Tim z'n zaad in m'n kont spoot, liet ik me leeglopen in de kut van z'n moeder Voortaan deden Doortje en Tim het dagelijks. Ze neukten als geile beesten.

Ook draaiden we de rollen af en toe om: Tim naaide z'n moeder, terwijl ik het hem in de reet gaf. Op een avond zat ik in de achterkamer rustig de krant te lezen, toen er zich bij de achterdeur iemand aandiende.

...

Vrouw trio dikke tieten negerin
Ze ziet er goed uit en heeft een goeie baan en een eigen leventje zodat er voor Mark en mij ook genoeg tijd over blijft. Ik had mijn kleding kast nagekeken en kwam tot de conclusie dat ik maar eens de stad in moest voor nieuwe nette kleding.

Ik heb zat kleding, maar niet voor het huwelijk van mijn beste maat. Ik slenterde al meerdere winkels af naar iets dat mij zinde, maar niets wat voor het huwelijk voldoende was.

Ik bedacht me toen dat ik mijn moeder zou vragen om een pak voor me te maken. Zo gezegd, zo gedaan. Mijn moeder ging stof halen en zou een pak maken waarvan ze wist dat die mij goed zou staan en waarvan het in combinatie met de kleur en de stof "oogverblindend" zou zijn volgens haar woorden.

Een paar dagen later lag ik lekker in een korte broek in de tuin te genieten van een heerlijke zomerse dag.

Mijn moeder lag ook lekker in haar bikini in de tuin een boekje te lezen en vroeg of ik straks even tijd had om de broek te passen van het nieuwe pak, dan kon ze die even afspelden. Dat was goed, maar eerst nog even lekker van de zon genieten. Mijn moeder ging even naar binnen om wat drinken voor ons in te schenken, toen de telefoon ging.

Mijn moeder had opgenomen en riep dat het voor mij was. Mark belde vanuit een hotel, herkenbaar riep ik lachend. Ik stond even later in de woonkamer even met Mark te praten, hij zou over twee dagen thuis zijn of we nog wat gingen doen..

Natuurlijk gingen we wat doen. We spraken nog even verder en mijn oog viel op een hele mooie vrouw in de straat. Ik keek even naar haar. Ze was gekleed in een kort rokje, had mooie benen en een heerlijk figuur met door de kleding te zien vrij stevige borsten, niet groot maar wel stevig.

Mark zei nog iets maar ik hoorde het niet precies. Ik kwam weer bij en zei dat ik er weer was. Ik zei tegen Mark dat er een mooie vrouw door de straat liep en dat ik even afwezig was daardoor. Ik keek opzij en zag ineens mijn moeder in de kamer staan, ze keek naar de vrouw en keek me vervolgens glimlachend aan. Mark en ik spraken af dat we elkaar binnenkort zouden bellen als hij weer in de stad was. Ik ging weer buiten zitten en zag mijn moeder weer lekker in de stoel liggen, genietend van de zon.

Ik ging weer verder met lezen. Mijn moeder vroeg ineens plagend: Ze was een jaar of 50 schat ik. Dat maakt toch niet uit, daarom kan een vrouw er wel lekker of goed uitzien, zei ik. Mijn moeder dronk haar drinken op en vroeg of ik dan zo even kwam voor de broek en ze ging naar binnen, lachend achterom kijkend.

Ik hoorde haar even later roepen en ik ging naar boven om de broek te passen. Ik kwam de kledingkamer binnenlopen, daar waar mijn moeder al haar naaispullen heeft staan. Ik zag dat mijn moeder op de stoel de broek vast hield. Ik trok de broek aan over mijn korte broek en wilde gaan staan. Anders veranderd het model bovenin en dat is niet zoals de broek is bedoelt.

Ik keek even naar mijn onderbroek of alles goed zat en zag tot mijn verbazing dat ik nog steeds met een lichte spanning in mijn broek zat over de vrouw in de straat. Ik draaide snel een beetje bij en trok de broek aan.

Mijn moeder kon een glimlach niet overdrukken en zoals ze dan ook is, moest ze er iets over zeggen. Mijn moeder kwam van de stoel en ging op haar knieën voor me zitten. Ze was bezig de broekspijpen op maat te maken en deed er een paar spelden in. Ze streek nog even een paar keer over de broek van boven naar beneden om te kijken of alles goed zat.

Ik voelde de handen van mijn moeder over mijn benen gaan en over mijn kont. Toen ze voor me zat deed ze haar handen over de voorkant en ik voelde haar handen over mijn lul. Die vond dit heerlijk en groeide onder haar aanraking. Ik genoot er wel van maar wist even geen raad. Dan zal ik hem straks of vanavond afmaken voor je. Ik wilde me omdraaien waarop mijn moeder zei dat ik me niet zo moest schamen voor dingen die zij al eerder had gezien. Ik was nu een beetje terug gekomen in mijn gevoel en zei tegen mijn moeder dat ze nog niet alles van mij had gezien.

Ze zat met grote ogen voor me op haar knieën en zei dat het weinig was was zei niet van mij kende. Ik deed de broek iets naar beneden en mijn moeder keek vol bewondering naar mijn bobbel. Ik moest lachen, zie je nou wel dat jij er ook last van hebt. Daar zat me moeder dan, op haar knieën in een lekkere houding en een licht opgewonden gevoel.

Ik bleef even in haar ogen kijken en ik voelde dat mijn lul nog stijver werd. Zo wordt het er niet minder van jongen, zei ze. Zo duurde het een paar tellen, ik met een lul die stijver en stijver werd en mijn moeder in een geile houding met een opwinding die groter en groter werd.

Ik raakte als in een trance en liep iets naar voren. Ik maakte het bikini-topje los en zag hoe haar borsten vrij kwamen en hoe ze niets deed om dit te verhullen. Ik ging op mijn knieën voor haar zitten en pakte haar volle borsten vast. Ik liet mijn handen afglijden naar naar stevige ronde kont. Mijn moeder sloot haar ogen en genoot van dit moment.

Ik ging weer een beetje staan en mijn moeder hield haar ogen dicht. Ik deed mijn broekje uit en mijn lul sprong de vrijheid tegemoet. Ik pakte mijn lul beet en trok er zachtjes aan, de mond van mijn moeder zat nu op zo'n 10 centimeter van mijn mond.

Mijn moeder opende haar ogen en wat er toen gebeurde heb ik nooit eerder meegemaakt. Mijn moeder kwam door de spanning en het zicht op mijn stijve lul klaar, ze kreunde en opende haar mond en ik zag dit als een kans. Ik deed mijn lul in haar half open mond. Ze keek geschrokken omhoog.

Ik pakte met twee handen haar hoofd beet en neukte zachtjes haar mond. Mijn moeder begon langzaam met haar tong te spelen en te zuigen op mijn harde lul. Hier stond ik dan de mond van mijn moeder te neuken en het voelde echt heerlijk. Ik speelde ondertussen met haar borsten en ze keek me verheerlijkt aan. Hier was ze aan toe dat kon je zien, maar ik ook. Ik tilde haar op en zette haar tegen haar naaitafel.

Ik deed haar broekje uit en spreidde haar benen. Dit is geil zeg, mijn moeder is gewoon geschoren en heeft een heel klein streepje.. Vind je het mooi zo jongen, vroeg moeder. Dit is mooi en geil mam!! Ik pakte mijn moeder stevig bij haar billen en drukte haar natte kut in mijn gezicht. Ik likte eerste speels met haar klitje en toen meer gericht. Met de andere hand pakte ik z'n ballen, die al even fors waren. Geen wonder dat tante Siti daar zo dol op is.

Spuit je ook al lekker veel geil als je klaarkomt? Spuit een paard veel, oom Johan? Maar die heeft ook hele dikke ballen. Daarmee kan hij veel geil maken'. Ik had het beste mens nog nooit gezien. Ik ga je afzuigen, zei ze.

Heeft ze dat wel eens eerder gedaan? Dat lijkt me lekker om te doen. Tijdens ons gesprek had ik hem heel zachtjes afgetrokken om te zien hoe hij daar op reageerde. De eikel was helemaal bloot en erg nat. De lul zelf was lang en stevig met nauwelijks haar erop. Ik keek Doortje eens aan, maar die keek niet terug.

Wel zag ik dat ons samenspraakje haar opwond. Ze had blosjes op de wangen gekregen. Ik boog me voorover en nam de harde stengel van Tim in m'n bek. Genietend zoog ik hem helemaal naar binnen terwijl ik z'n vette kloten kneedde. Tim schokte met z'n heupen. Ik hoefde m'n hoofd maar een paar keer op en neer te halen en hij kotste z'n zaad luid kreunend in m'n strot.

Tante Sigi had gelijk. Hij kwam klaar als een paard. Het geil droop over m'n kin op m'n colbert. Ik veegde het met de rug van m'n hand weg. En als er morgen een nieuwe dag is, dan komt tante Sigi.

Wat ga je ook al weer met haar doen? En Tim ging zonder weerwoord. Doortje keek me bewonderend aan. Het ijs leek gebroken. Is Tim altijd zo geil? In een ondoordacht moment heb ik hem afgetrokken.

Als hij toen had aangedrongen, had ik me zeker door hem laten neuken, zo geil was ik. Ik sprak er met m'n zusje Sigi over, die toen net 22 was en vroeg haar wat ik er mee aan moest. Ze zei dat het heel verdorven zou zijn als ik met Tim zou neuken. Ik wist dat ze gelijk had, maar ik werd zo godvergeten geil van die lekkere pik.

Vergeet niet Johan, ik ben een alleenstaande vrouw. Ik wil ook wel eens lekker worden afgeragd. Niemand zou het te weten komen als Tim het met me zou doen. Maar ik durfde het niet. Sinds een half jaar laat Sigi zich door Tim naaien. Ze geilt enorm op dat geile jongenslijf met die grote pik.

Eigenlijk wil je dat zelf ook graag. En toch verbied je het hem. Daarmee straf je jezelf en Tim bovendien. Ik zal je wat vertellen, Doortje. Die zich zonder aarzelen de kut liet volspuiten door haar zoon Bert en hem bovendien aanmoedigde om z'n zus te naaien. Dat ik nu getrouwd was met die heerlijke schaamteloos geile zus en haar voor de tijd dat ik hier was had uitgeleend aan een vriend, waarvan ik zeker wist dat hij haar op de meest perverse manieren zou gebruiken. Intussen had ik m'n broek weer opengemaakt en mijn dikke lul en geschoren kloten naar buiten gehaald.

Onder het vertellen trok ik me langzaam voor Doortje af, omdat ik wist dat het haar zou opgeilen. Ik zag de knoppen in haar bloes dikker en stijver worden. Haar adem ging hortend en stotend. Laat me je zien! Zonder aarzelen deed Doortje wat ik vroeg. Tot mijn verrassing was ze naakt onder de jurk. Ik kon het haast niet geloven. Volgens mij was ze zo geil als een aap en zou ze me smeken om m'n zaad.

Een lekker geil lijf had ze zeker. Mooi bruin, grote titten met dikke, zwarte spenen. Stevige poten met daartussen en vette kut waarop wat korte, zwarte kroeskrulletjes.

Haar kont was rond en vol. Het zag er prima uit en mijn snikkel werd keihard. Spreid je benen ook wat meer! En zoals ze stond had ik een goed zicht hebben op haar dikke, zwarte kut en haar volle ronde kont.

Voor veel vrouwen was het een wat vernederende houding om zich zo te moeten tonen, wist ik. Maar deze zwarte kut wond het op de een of andere manier op. Kennelijk vond ze het vreselijk geil om zo te moeten staan en zich te laten bekijken door een vreemde vent. Ze spreidde haar benen nog wat meer. Ik boog me over haar heen.

Nam haar geile titten in de hand en hijgde in haar oor: Ik ga je neuken, teef. Ik wil je beter horen! Ik ben een geile slet! Neuk me, neuk me lekker hard! Maar neuk me nu alsjeblieft! Je moet je geil in m'n smoel schieten als Tim me in de kut spuit! Nu ga ik je naaien! Bij elke stoot zwaaiden haar grote titten wild heen en weer. Met kracht spoot ik m'n lading geil in haar buik. Doortje was toen als een keer of vijf schreeuwend klaargekomen. De volgende ochtend, het was zondag, kroop ik bij Doortje in bed.

Ik begon haar op te geilen. Toen haar kutgeil begon te druipen en haar spenen keihard stonden, herinnerde ik haar aan onze afspraak. Naakt als ze was ging ze naar de kamer van Tim. De jongen was wakker en aan de bewegingen onder de deken te zien speelde hij met zijn pik. Ze schreeuwt net zo als tante Sigi.

Ik riep Doortje bij me. Steek je pik er maar lekker in en neuk je ballen in haar leeg. Je mag haar neuken wanneer je wilt'.

Ze kroop bij de knul in bed en pakte zijn pik beet om hem voorzichtig af te trekken. Een hardere en stijvere pik heb ik nooit gezien, toen Tim zijn moeder op de rug rolde en hij bovenop haar kroop. Doortje trok haar benen hoog op, spreidde ze wijd uiteen en drukte haar kut omhoog iedere keer als Tim z'n pik tot aan de kloten naar binnen stootte.

Grommend en kreunend neukten ze elkaar als een stel geile beesten. Toen Tim z'n billen bij elkaar kneep en schreeuwend de kut van z'n moeder volspoot, kwam ik ook klaar. In dikke slierten kotste ik m'n geil over de rug en in de bilnaad van Tim. Dat bracht me op het idee om hem een keer in de kont te pakken. Z'n kont moest een pik als de mijne gemakkelijk kunnen verdragen.

Anderzijds had ik ook wel zin om me door hem te laten naaien. In de week die volgde regen we Doortje om beurten aan onze pikken, Tim en ik. Tim spoot enorm veel geil voor zo'n jongen en hij kon gemakkelijk een keer of vier, vijf op een dag. Ook zogen we elkaar af en wreven onze stijve lullen tegen elkaar klaar, wat Doortje prachtig vond om te zien.

Op een keer zei Doorje: Kreeg een stijve van de gedachte. Doortje zag het onmiddellijk. Jij stopt eerst je lul er bij mij in. Dan steek je je kont omhoog en Tim propt zijn pik in jouw reet. Hij neukt zich lekker leeg in jouw kont en door zijn stoten kom ik tegelijk op jouw pik klaar. Maak hem goed vet, want je gaat oom Johan in z'n kont neuken.

Daar had de vuilak wel zin in. Met een enkele stoot schoof hij zijn pik tot aan de kloten in de vette kut van zijn moeder en neukte zichzelf en haar met een serie woeste stoten klaar. Toe hij zijn lul terugtrok, droop hij van het geil. Maar hij was even hard als tevoren!

Ik kroop op Doortje en stak mijn lul diep in haar kleddernatte kut die goed gevuld was met het zaad van Tim. Tijd om me te bedenken was er niet. Voor ik ook maar iets kon zeggen, trok hij m'n billen uit elkaar en drukte zich naar binnen. Even was het wat gevoelig, maar het ging veel gemakkelijker dan ik had gedacht. Het gaf me een heerlijk gevoel en mijn eigen pik groeide uit tot een keihard neukmonster in de zeiknatte hoerenkut van Doortje.

Ze wist wel wat ze wilde de teef. Ik denk dat ik nooit zo stijf en zo geil ben geweest. Ik hoefde niets te doen. Tim stootte diep en onvermoeibaar in me en drukte zo mijn pik iedere diep in de kut van zijn moeder. Lang duurde het niet of ik hoorde Tim kreunen dat hij opnieuw ging spuiten. Spuit de reet van oom Johan vol! En ik kreeg het. Het maakte me zo geil die kloppende pik van Tim in m'n reet.

Die afschuwelijk hete, kronkelende en schreeuwende teef onder me, die haar vette, geile kut iedere keer dat Tim z'm pik in me ramde naar me omhoog stootte. Ik was niet in staat me langer in te houden en op het moment dat Tim z'n zaad in m'n kont spoot, liet ik me leeglopen in de kut van z'n moeder Voortaan deden Doortje en Tim het dagelijks.

Ze neukten als geile beesten. Ook draaiden we de rollen af en toe om: Tim naaide z'n moeder, terwijl ik het hem in de reet gaf. Op een avond zat ik in de achterkamer rustig de krant te lezen, toen er zich bij de achterdeur iemand aandiende.

...

Geile mama is gek op neuken! Blonde milf neukt er stevig op los! Neukbaar moedertje pijpt zaadstaaf Mams laat haar kut klaarbeffen Vingeren, neuken en pijpen met mama Slanke moeder gepaald door 2 man! Mama neukt 2 dikke staven klaar Milf vingert wijdbeens haar kutje Blonde milf laat pik spuiten Moeders zuigt de buurman klaar Deze slet laat elke pik spuiten Moeder wil geil zaadzuigen Strakke rijpe teef zuigt dikke pik 1 lul is voor deze slet niet genoeg.

Deze meiden wil meerdere lullen 1 lul is niet genoeg voor deze slet Katja look a like neukt lekker door Deze slet laat zich hard nemen Door 2 man wordt ze afgepaald Ze moet wel 4 lullen neuken In een sandwich hard geneukt Geile teef door 3 mannen gepakt Slet neukt met 3 pikken tegelijk Debbie-spuitkut Diep-keel-pik Erotiekmodellen Goedkope-rot-hoer Hardcore-party4 Hobbyhoeren Mireille-geile-neuken Neuken-hotel-geil Porno-sexkanaal Sex-film-latina Sexvoorgeld Sletje-amateur-kinky Sletje-verwend-tiener Snolletje-hollands-geil Verbodenvlaanderen.

Boerendochter wordt door haar vader als hoer verhu Buurjongen neukt de dochter van zijn buurman klaar Dochter kreunt tijdens het neuken en vader filmt a Dochter laat zich lekker anaal neuken voor weinig. Dochter neukt de vriend van haar vader klaar. Dochter wordt geneukt terwijl vader toekijkt. Escort tiener verwent man lekker op de bank.

Geile meid wordt op z'n hondjes lekker geneukt. Haar kleine tietjes schudden op en neer tijdens ne Kinky sletje met tattoo op haar buik wordt geneukt Kreunend kijkt ze in de camera van haar vader.

Langzaam gaat dikke lul diep in haar strakke kutje Lekkere meid wordt op alle standjes hard genomen. Meisje met blonde krullen schuift lul in haar kut.

Meisje met kleine tietjes en kaal kutje wordt gene Na het neuken zuigt zij nog even lekker aan z'n lu Naakt meisje laat zich in de keuken hard neuken. Op haar zolderkamer wordt deze geile tiener genome Op kantoor van haar vader wordt tienerdochter hard Papa kijkt toe hoe dochter sex heeft in de sauna. Roodharige slet in houdt lingerie aan tijdens neuk Sexverslaafde dochter wordt op de bank geneukt. Sletje met dikke tieten wordt achterlangs geneukt. Tiener krijgt grote lul hard in haar kale kutje.

Tienermeisje wordt door vader verhuurd voor sex. Ik keek opzij en zag ineens mijn moeder in de kamer staan, ze keek naar de vrouw en keek me vervolgens glimlachend aan. Mark en ik spraken af dat we elkaar binnenkort zouden bellen als hij weer in de stad was. Ik ging weer buiten zitten en zag mijn moeder weer lekker in de stoel liggen, genietend van de zon.

Ik ging weer verder met lezen. Mijn moeder vroeg ineens plagend: Ze was een jaar of 50 schat ik. Dat maakt toch niet uit, daarom kan een vrouw er wel lekker of goed uitzien, zei ik.

Mijn moeder dronk haar drinken op en vroeg of ik dan zo even kwam voor de broek en ze ging naar binnen, lachend achterom kijkend. Ik hoorde haar even later roepen en ik ging naar boven om de broek te passen. Ik kwam de kledingkamer binnenlopen, daar waar mijn moeder al haar naaispullen heeft staan.

Ik zag dat mijn moeder op de stoel de broek vast hield. Ik trok de broek aan over mijn korte broek en wilde gaan staan. Anders veranderd het model bovenin en dat is niet zoals de broek is bedoelt.

Ik keek even naar mijn onderbroek of alles goed zat en zag tot mijn verbazing dat ik nog steeds met een lichte spanning in mijn broek zat over de vrouw in de straat. Ik draaide snel een beetje bij en trok de broek aan. Mijn moeder kon een glimlach niet overdrukken en zoals ze dan ook is, moest ze er iets over zeggen. Mijn moeder kwam van de stoel en ging op haar knieën voor me zitten.

Ze was bezig de broekspijpen op maat te maken en deed er een paar spelden in. Ze streek nog even een paar keer over de broek van boven naar beneden om te kijken of alles goed zat. Ik voelde de handen van mijn moeder over mijn benen gaan en over mijn kont. Toen ze voor me zat deed ze haar handen over de voorkant en ik voelde haar handen over mijn lul. Die vond dit heerlijk en groeide onder haar aanraking. Ik genoot er wel van maar wist even geen raad.

Dan zal ik hem straks of vanavond afmaken voor je. Ik wilde me omdraaien waarop mijn moeder zei dat ik me niet zo moest schamen voor dingen die zij al eerder had gezien. Ik was nu een beetje terug gekomen in mijn gevoel en zei tegen mijn moeder dat ze nog niet alles van mij had gezien. Ze zat met grote ogen voor me op haar knieën en zei dat het weinig was was zei niet van mij kende.

Ik deed de broek iets naar beneden en mijn moeder keek vol bewondering naar mijn bobbel. Ik moest lachen, zie je nou wel dat jij er ook last van hebt. Daar zat me moeder dan, op haar knieën in een lekkere houding en een licht opgewonden gevoel.

Ik bleef even in haar ogen kijken en ik voelde dat mijn lul nog stijver werd. Zo wordt het er niet minder van jongen, zei ze. Zo duurde het een paar tellen, ik met een lul die stijver en stijver werd en mijn moeder in een geile houding met een opwinding die groter en groter werd. Ik raakte als in een trance en liep iets naar voren. Ik maakte het bikini-topje los en zag hoe haar borsten vrij kwamen en hoe ze niets deed om dit te verhullen.

Ik ging op mijn knieën voor haar zitten en pakte haar volle borsten vast. Ik liet mijn handen afglijden naar naar stevige ronde kont. Mijn moeder sloot haar ogen en genoot van dit moment.

Ik ging weer een beetje staan en mijn moeder hield haar ogen dicht. Ik deed mijn broekje uit en mijn lul sprong de vrijheid tegemoet. Ik pakte mijn lul beet en trok er zachtjes aan, de mond van mijn moeder zat nu op zo'n 10 centimeter van mijn mond. Mijn moeder opende haar ogen en wat er toen gebeurde heb ik nooit eerder meegemaakt. Mijn moeder kwam door de spanning en het zicht op mijn stijve lul klaar, ze kreunde en opende haar mond en ik zag dit als een kans.

Ik deed mijn lul in haar half open mond. Ze keek geschrokken omhoog. Ik pakte met twee handen haar hoofd beet en neukte zachtjes haar mond. Mijn moeder begon langzaam met haar tong te spelen en te zuigen op mijn harde lul.

Hier stond ik dan de mond van mijn moeder te neuken en het voelde echt heerlijk. Ik speelde ondertussen met haar borsten en ze keek me verheerlijkt aan. Hier was ze aan toe dat kon je zien, maar ik ook. Ik tilde haar op en zette haar tegen haar naaitafel.

Ik deed haar broekje uit en spreidde haar benen. Dit is geil zeg, mijn moeder is gewoon geschoren en heeft een heel klein streepje.. Vind je het mooi zo jongen, vroeg moeder. Dit is mooi en geil mam!!

Ik pakte mijn moeder stevig bij haar billen en drukte haar natte kut in mijn gezicht. Ik likte eerste speels met haar klitje en toen meer gericht. Ik stopte een vinger in haar natte kut en streek met een andere vinger over haar kontje. Moeder begon te kreunen en licht te gillen.

Ze kon zich net aan staande houden op haar naaitafel. Ik bleef haar likken en voelde een volgend orgasme komen, jemig zeg wat komt ze makkelijk klaar. Ohhh jongen ahhhh ik kom weer hoor ahhhhhhhhhh dit is te veel voor me jongen ahhhhhhh. Ik voelde haar klaarkomen in mijn mond.. Ik kan niet meer blijven staan hoor. Ik draaide haar om en legde haar bovenlichaam op de tafel. Zo stond haar kontje mooi naar achteren.

Mag ik door gaan mam, vroeg ik.. Die heerlijke tepels stonden zo hard vooruit. Ik stopte een paar vingers in haar kont. Nou ik wil je straks in je kont neuken. Ik stopte weer een paar vingers in haar kont. Ze keek nu achterom en zei: Ik bracht deze tegen haar kont aan en drukte langzaam door. Beetje bij beetje ging mijn lul in de kont van mijn moeder.

Ze spartelde flink tegen, maar toen ik een ritme had was dit wonderwel vrij snel over. Ik vroeg of ze zich niet moest verzetten, waarop ze zei dat ze nooit geweten had dat pijn en genot zo dicht bij elkaar lagen. Die moet nog flink wat keren worden gepakt hmmmmmmmmmm. Ohhh god jongen als ik dit had geweten had ik nooit tegen gestrubbeld, wat heerlijk.
Amateur escort limburg slipje uitdoen


Prostaat massage rotterdam vrouw zoekt seksdate