Schuddende borsten deventer erotische massage

schuddende borsten deventer erotische massage

.

Man zoekt stel voor sex sex standje grieks

De Lingam massage is vooral gericht op de massage van de penis waarbij verschillende handtechnieken worden gebruikt. U ligt gedurende de gehele massage op uw rug. Af en toe zal de masseuse terugvallen met het masseren van de buik, benen en borst. Zo kunt u weer ontspannen en zal het hoogtepunt steeds weer worden uitgesteld.

De Lingam massage verschilt in enkele opzichten van de tantra massage. De Lingam massage is geen body to body massage maar heeft wel veel lichaamscontact en bij de Lingam massage ligt u gedurende de gehele massage op uw rug dit in tegenstelling tot de tantra massage waarbij uw hele lichaam wordt gemasseerd. De Nuru massage maakt gebruik van een speciale gel; Nuru gel. Deze exotische en unieke massage gel is extreem soepel en glad en voelt uiterst comfortabel aan op de huid.

Gedurende de Nuru massage zal de masseuse uw gehele lichaam van top tot teen inwrijven met deze massage gel voor de meest intense en ultieme body to body massage! Onze ervaren topmasseuses ontvangen u in een oase van rust en erotische ont spanning. Leuke nieuwe dames zijn altijd welkom bij ons, dus grijp die kans! Daar bood ik Iris wat te drinken aan, stak de joint weer verder op en gaf deze aan jullie door.

Jullie keken elkaar een beetje lacherig maar ook met een wellustige blik aan. Je nam een trek van de joint en gaf deze aan Iris, terwijl ze een hijs nam merkte je dat jullie elkaar nog steeds hitsig stonden aan te kijken en elkaars over over elkaars lijf lieten glijden alsof jullie elkaar al aan het uitkleden waren, je voelde ondertussen wat wind langs je kletsnatte kut gaan en was je je er maar al te zeer van bewust dat je hier alleen in een t-shirt stond.

Op dat moment kwam ik weer met het drinken op het balkon. Glimlachend zag ik dat het wel helemaal goed zou komen met mijn plannetje. We bleven de joint circuleren terwijl we langzaam wat stonede begonnen te voelen en de seksuele spanning voelbaar was.

Je voelde je aan de ene kant bijna naakt met alleen een t-shirt aan op het balkon maar de blik die Iris op je wierp maakte je alleen maar geiler en stouter. Je nam een hijs van de joint en leunde een beetje achterover tegen het balkon zodat je tepels duidelijk zichtbaar door de stof heen priemden.

Meteen zag je Iris verlekkerd naar je borsten kijken. Ik vroeg ondertussen of ze een fijne reis had gehad en je zag rode blosjes op de wangen van Iris verschijnen terwijl ze je even snel aankeek voor ze de ogen naar beneden sloeg en antwoordde dat haar reis goed naar tevredenheid was verlopen.

Je voelde het kriebelen in je buik toen je je bedacht dat ook Iris schijnbaar instructies van me had meegekregen, zou ze soms ook….? Je liet je ogen nu wat nauwkeuriger over haar lichaam glijden, onder die blouse leek ze geen bh aan te hebben, je zag haar rondingen heen en weer schudden terwijl ze nee schudde op een vraag van mij.

Je ogen gleden naar haar korte rokje en blote benen, zou ze daaronder ook niets dragen? Opeens werd je uit je fantasieën losgerukt toen je me hoorde zeggen dat we weer naar de woonkamer gingen. Toen jullie de woonkamer inliepen draaide ik me om, keek jullie even taxerend aan en zag dat jullie allebei in de juiste stemming verkeerde. Even keken jij en Iris elkaar aan maar jullie voelden nu allebei dat jullie je er niet met een grapje vanaf wilden maken, de hitsigheid was uit jullie ogen te lezen.

Stijf van de opwinding zeiden jullie niets maar liepen jullie allebei naar een stuk gordijn toe en trokken deze dicht zodat niemand daarbuiten kon zien wat zich hier ging afspelen. Gespannen stonden jullie naast elkaar toen jullie me hoorden zeggen dat ik vond dat jullie begroeting daarnet nog wat koeltjes was en dat ik nu wilde dat jullie gepassioneerde begroeting moesten laten zien. Jullie draaiden je naar elkaar en je kon de opwinding in de ogen van Iris lezen, zo dus Mike wilde een gepassioneerd begroeting, nou die kon hij krijgen!

Door de wiet werden jullie meteen meegezogen in de hitsige sfeer en wilder tongen jullie elkaar nu. Ik zag dat jullie geen enkele aanmoediging meer nodig hadden en elkaar wild zoenden jullie handen gleden nu over de stof over elkaars borsten.

Ik hoorde jullie gesmoord al wat hijgen en merkte dat jullie helemaal in elkaar en de stonde geile sfeer opgingen. Jullie hoorden me niet eens toen ik zie dat jullie moesten stoppen. Ik stapte op jullie af en gaf jullie allebei een ferme tik tegen de billen. Geschrokken stopten jullie en keken me aan, mooi ik had jullie aandacht weer. Ze droeg inderdaad niets onder haar jurk en zo stond ze naakt voor je, opgewonden liet je je ogen over haar mooie borsten gaan.

Ook Iris kreeg opdracht je t-shirt uit te trekken en al snel stonden jullie naakt tegenover elkaar. Met geile blik bekeken jullie elkaar, de spanning was bijna voelbaar tussen jullie en ik zag dat jullie elkaar het liefst meteen wilden bespringen maar ik had andere plannen.

Ik gaf jullie opdracht naast elkaar voorover te gaan staan met jullie handen op de bank. Al snel stonden jullie met gespreide benen voorover gebogen en ik had een mooi uitzicht op twee natte kutten voor me.

Jullie voelden mijn handen over jullie billen glijden en vervolgens tussen jullie benen, mijn vingers gleden langs jullie schaamlippen en ik merkte dat jullie allebei al kletsnat waren. Inwendig moest ik glimlachen mijn plannetje pakte nog beter uit dan gedacht.

Ik liet jullie nog een tijdje zo staan en nam nog een hijs van de waterpijp en genoot van het uitzicht. Zwijgend stonden jullie met bonkend hart van opwinding af te wachten tot jullie me ineens hoorden zeggen dat jullie elkaar maar eens moesten schoonboenen onder de douche maar dat jullie elkaar zeker niet mochten vingeren of likken.

Opgewonden pakte je de hand van Iris en liepen jullie naar de douche, al snel stonden jullie onder het stromende water. Je zag dat ik al een douche gel van Rituals had klaargezet, het was duidelijk dat ik dit al van tevoren had uitgedokterd, maar je liet je maar wat graag meevoeren met dit plannetje!

Je pakte de douchegel, nam er wat van en gaf deze aan Iris, al snel waren jullie bezig elkaars borsten in te zepen. Terwijl je je handen over haar stevige borsten liet glijden voelde je hoe haar vingers zich om jouw borsten sloten en hoe haar duimen over je stijve tepels heen en weer gleden. Jullie keken elkaar hitsig aan je voelde je hart in je keel bonken van opwinding en merkte dat de wiet ondertussen ook haar werk deed.

Jullie bogen naar elkaar toe en zoenden elkaar weer terwijl jullie handen nu over elkaars rug en billen gleden. De rust verdween uit jullie; wilder gleden jullie tongen langs elkaar en weer gleden jullie handen nu naar jullie borsten.

Jullie knepen in elkaars tepels en tongden vuriger. Ook Iris voelde de invloed van de wiet en liet haar opwinding de vrije loop, jullie hadden alle schroom van jullie afgegooid en verkenden met jullie handen elkaars naakte lijf. Je hand gleed over de buik van Iris en tussen haar benen en je merkte dat ze net als jij haar vagina helemaal had kaal geschoren. Je voelde je vingers al snel over haar schaamlippen glijden en gelijktijdig de vinger toppen van Iris over jouw schaamlippen strelen.

Genietend voelde je de vingers van Iris nu over je natte schaamlippen heen en weer gaan terwijl je zelf ook met je hand in een sneller tempo heen en weer gleed over de kletsnatte schaamlippen van Iris. Jullie vergaten alles om je heen en al hijgend gleden jullie handen steeds sneller heen en weer tussen elkaars benen. Iris kreunde van genot en dieper liet je je vinger in haar lekkere warme kut glijden.

Iris kreunde weer, keek je hitsig aan en ondertussen voelde je haar vinger je natte vagina in glijden. Kreunend en hijgend begonnen jullie elkaar te vingeren; je ene hand gleed over de blote borsten van Iris terwijl je andere hand tussen haar benen heen en weer bewoog en je steeds sneller je vinger in en uit haar natte kut stootte. In een stonede geilheid waren jullie elkaar nu naar een hoogtepunt aan het vingeren en jullie lieten je helemaal gaan. Ineens voelde jullie een pets tegen jullie gezicht en de douche in eens koud water sproeien, geschrokken sprongen jullie gillend aan de kant.

Jullie kwamen ineens weer op aarde en keken me geschrokken aan, was ik echt zo boos? Ik draaide de kraan uit, gooide twee handdoeken naar jullie toe en draaide me om, droog je af, op mijn bed liggen twee blinddoeken, doe die om en kom dan maakt naar de woonkamer en blijf van elkaar af! Een beetje geschrokken droogden jullie je af en liepen mijn slaapkamer in waar inderdaad twee blinddoeken klaar lagen. Terwijl jullie de blinddoeken om deden voelde je je geilheid weer in alle hevigheid toenemen, wat zou ik voor jullie in petto hebben?

Jullie waren natuurlijk in overtreding geweest en zouden gestraft moeten worden. Gespannen liepen jullie op de tast naar de deur en liepen naakt de woonkamer in. Gehoorzaam bleven jullie naast elkaar stilstaan. Ik liet ondertussen mijn ogen uitgebreid over jullie naakte lijven gaan, liep rustig om jullie heen om jullie van alle kanten te bekijken.

Vervolgens ging ik op mijn gemak in een stoel zitten en nam een slok drinken en liet jullie al die tijd zo staan. Jullie bleven wat ongemakkelijk staan maar durfden niets te zeggen. Je hoorde hoe ik opstond uit mijn stoel en achter jullie langsliep, uitdagend stonden jullie billen naar me toegekeerd en ik kon jullie natte kutten goed zien. Jullie hadden je allebei geschoren en ik zag jullie schaamlippen glinsteren van het vocht.

Mooi jullie waren er wel klaar voor. Ineens voelde je hoe ik met mijn vlakke hand op je blote billen sloeg. Naast je hoorde je hetzelfde met Iris gebeuren.

Vanaf nu doen jullie precies wat ik zeg, begrepen? Langzaam voelde je mijn vingertoppen over je schaamlippen glijden die al goed nat waren. Dat kon je niet ontkennen, voorover gebogen voelde je nu 2 vingers je kletsnatte kut binnen stoten en je kreunde van genot. Weer voelde je 2 vingers je natte vagina in glijden, ik begon ze heen en weer te stoten, mijn vingers gleden gemakkelijk in en uit je natte kut.

Je probeerde een kreun te onderbreken en je voelde hoe ik het tempo opvoerde waardoor je je niet meer kon inhouden en een harde kreun liet horen. Weer voelde je gelijk twee ferme tikken tegen je blote billen, meteen erna begon ik je weer te vingeren en je merkte dat ik er genoegen in schepte om je steeds harder te laten kreunen.

Het werd steeds moeilijker voor je om niet te kreunen en ik bleef je stevig door vingeren terwijl je billen nu langzaamaan rood kleurden van de klappen die je kreeg. Ineens stopte het, hijgend stond je voorover even bij te komen en hoorde nu naast je hoe Iris gevingerd werd en bij elke kreun een klets tegen haar blote kont kreeg. Opgewonden hoorde je haar gekreun aan en het geluid van mijn vlakke hand tegen haar blote billen en je merkte aan haar gekreun dat het Iris, net als jou, ook steeds hitsiger maakte.

Je voelde zelf je billen nog nagloeien terwijl je Iris nu echt hard hoorde kreunen en vervolgens de harde klappen op haar billen. Ik stopte en jullie hoorde me zeggen dat jullie rechtop moesten gaan staan met jullie handen achter je rug. Je voelde hoe ik je handen met een handboei aan elkaar vastmaakte en ik deed bij Iris hetzelfde. Toen moesten jullie omdraaien en op je knieën zitten. Gespannen wachtte je af wat er zou volgen, ik zag dat jullie allebei stikgeil waren en voor alles in maar ik wilde jullie er nog even goed van doordringen wie de touwtjes in handen had.

Je hoorde me aan Iris vragen of ze het nu begrepen had waarop ze onderdanig en duidelijk opgewonden antwoordde dat ze alles zou doen wat ik zou vragen. Iris begreep meten wat er van haar verwacht werd en begon me gulzig te pijpen. Ik pakte haar hoofd beet en begon mijn stijve penis eerst nog rustig in haar mond te stoten, maar gaande weg begon ik haar nu ruwer in haar mond te neuken en stootte mijn harde lul tot achterin haar keel.

Je hoorde naast je nu wat gorgelende en verstikte geluiden en kreeg wel een idee wat er gebeurde. Je hoorde Iris wat hoesten toen ik mijn glimmende pik uit haar mond haalde en merkte dat ik nu voor je kwam staan. Ook bij jou liet ik mijn harde lul eerst nog rustig in en uit je mond glijden maar je voelde hoe ik je hoofd stevig beetpakte en je nu ruwer in je mond begon te neuken.

Je voelde mijn penis nu telkens hard en diep je mond in stoten tot in je keel en kon met je handen achter je vastgebonden niets doen. Je moest enigszins kokhalzen en haalde moeizaam adem terwijl ik maar bleef doorgaan en mijn pik tot achterin je keel bleef stoten.

Ineens haalde ik mijn pik weer uit je mond en terwijl jij hijgend bij kwam hoorde je me tegen Iris zeggen dat ze moest opstaan. Ik pakte haar elleboog beet en dirigeerde haar naar de tafel, maakte haar handboeien los en gaf aan dat ze achterover op tafel moest gaan liggen.

Ik trok haar benen wijd uit elkaar en liet haar billen net op de rand van de tafel leunen. Vervolgens zette ik een stoel recht voor haar geopende vagina, trok jou omhoog en zette je op de stoel neer. Je had geen idee wat er zich voor je bevond en hoorde me ineens tegen Iris zeggen dat ze zich moest gaan vingeren en me moest waarschuwen als ze dreigde klaar te komen. Ineens hoorde je vlak voor je soppende vingers in en uit de drijfnatte kut van Iris glijden, je realiseerde je dat ze nu vlak voor je op tafel lag te masturberen!

Iris begon nu opgewonden te hijgen en liet haar vingers nu sneller in en uit haar natte vagina stoten. Je slikte moeizaam en moest met vastgebonden handen lijdzaam toehoren hoe Iris zich vlak voor je kreunend naar een hoogtepunt vingerde, shit wat baalde je nu dat je niets kon zien! Iris was duidelijk erg hitsig en hield zich niet in maar genoot hoorbaar van haar vingers die steeds diep in haar kletsnatte kut stootten.

Ik zag dat ze nu met haar andere hand haar clit begon te bewerken en haar gekreun nam nog verder toe, het was duidelijk dat ze nu dicht tegen haar orgasme aan zat. Ik zag aan je gezicht dat je stikgeil was en er ook van baalde dat je niets kon zien. Grr ik zat je nu echt te tergen en ik hoorde je zuchten van ergernis, ineens hoorde je me tegen Iris zeggen dat wat er ook gebeurde ze niet mocht klaarkomen.

Dit was niet aan dovemansoren besteed, meteen opende je je monde en gleed met je tong vol over de geopende vagina van Iris. Opgewonden proefde je haar vocht en hoorde Iris nu hijgen van genot terwijl je met je tong haar zeiknatte kut begon te verkennen. Je genoot van dit moment en merkte dat Iris werkelijk kletsnat was, met je tong likte je het vocht van haar gezwollen schaamlippen en je hoorde Iris nu kreunen van genot.

Sneller liet je je tong nu over haar schaamlippen heen en weer gaan en genoot van het gekreun van Iris, je besloot het haar niet gemakkelijk te maken en liet je tong een paar keer haar kletsnatte kut in glijden om vervolgens met korte likjes haar clitoris te bewerken wat weer harder gekreun van Iris opleverde.
schuddende borsten deventer erotische massage

.
Nederlands gesproken prive sex almere