Lekkere bef grote stijve penis

lekkere bef grote stijve penis

Woensdag vertrok ik na het middageten altijd direkt naar de judo. Sinds mijn tiende was ik bij de club en woensdagnamiddag en zaterdagochtend hadden we training; en dat was iets dat ik zelden of nooit oversloeg.

Maar die bewuste woensdag ging de training niet door. Ik geloof dat onze trainer ziek was. Daardoor kwam ik al voor twee uur terug thuis aan, in een leeg huis, want mijn ouders werkten beiden en mijn oudere broer was gewoonlijk ook weg met zijn vrienden. Ik zette mijn fiets in het berghok achter ons huis en borg mijn judospullen netjes weg in de ingemaakte kast in de gang beneden.

Mijn ouders waren heel erg op orde gesteld, en als je zo'n dingen niet direkt op hun plaats bracht dan was het huis te klein Toen liep ik de trappen op naar onze kamer, die ik samen met mijn broer deelde en die op de verdieping lag. Toen ik de deur opende stond ik echt aan de grond genageld; ik voelde het bloed echt wegtrekken uit mijn hoofd en ik trilde zowat op mijn benen. Mijn drie jaar oudere broer, Hugo, lag helemaal naakt op zijn bed. Naast hem zat Martin, een van Hugo's vrienden, en die zat daar ook kompleet in z'n blootje.

En ik zag nog net hoe Martin Hugo's stijve pik in zijn hand hield en daarmee speelde. Natuurlijk hield die daar meteen mee op toen ik binnenkwam. Hugo liet een krachtige vloek horen en ging recht op bed zitten om zo zijn mannelijkheid aan het zicht te onttrekken maar ik had natuurlijk gezien wat ik gezien had Wat doe jij hier?

Martin had zijn benen over mekaar geslagen, zodat ook zijn pik verborgen bleef en ik alleen maar een deel van zijn dichte schaamhaar te zien kreeg. Ik vond het wel een enig zicht, die twee naakte jongens die duidelijk niet wisten wat ze nu verder moesten doen. Het bleef minstens zo'n twee minuten ijzig stil. Het was Hugo die terug het eerst zijn mond open deed: Ik wist niet goed wat antwoorden: Wat zijn jullie dan wel aan het doen? Hugo wist blijkbaar geen goed antwoord te verzinnen en toen was het Martin die de situatie probeerde recht te zetten: Ik dacht een paar ogenblikken na.

Langs de ene kant voelde ik mij helemaal van de kaart en wist niet wat ik van de situatie moest denken; langs de andere kant had ik natuurlijk net genoeg gezien om razend nieuwsgierig te worden naar wat die twee nu precies met mekaar aan het uitspoken waren. Ik deed wat me gevraagd was en ging naast het bed van Hugo staan.

Martin slikte even; het viel hem duidelijk niet gemakkelijk om mij deelgenoot te maken in hun geheim: Ik speel met zijn pik tot hij begint te spuiten en dat vindt hij lekker. Zal ik het even laten zien? Meen je dat nu echt? Maar hij voelde blijkbaar meteen aan dat hij het ijs eerst verder moest breken voor hij Hugo kon overtuigen.

Hij deed zijn benen terug uit mekaar zodat zijn lul terug tevoorschijn kwam. Want hoewel Hugo met mij de kamer deelde had ik zijn mannelijkheid nog nooit in al zijn glorie gezien; een enkele keer, terwijl hij zich aan- of uitkleedde, had ik al wel eens een glimp opgevangen van mijn broers lul.

Ik wist dus wel dat die, zelfs in slappe toestand, een stuk groter was dan de mijne en ik had ook al wel gezien dat hij behaard was, daar tussen zijn benen. Maar een echte erectie had ik nog nooit eerder gezien. Hij keek even lachend naar Hugo en vervolgde: Omdat Hugo niet direkt reageerde moedigde Martin hem nog verder aan: Mijn broer stribbelde nu niet langer tegen en ging terug languit op bed liggen, zodat ik ook zijn stijve pieter helemaal kon zien.

Hij was wel degelijk zo groot als die van zijn vriend, misschien zelfs een beetje dikker. Bovendien was Hugo heel donker en heel dicht behaard waardoor zijn mannelijkheid zelfs nog indrukwekkender was.

Hij had zijn armen achter zijn hoofd gevouwen en wachtte nu blijkbaar maar rustig af wat er verder ging gebeuren. Dat vindt hij heel, heel lekker en daarna doet hij het dan ook bij mij". Hij liet plots Hugo's stijve los en keek me aan: Ben je nu tevreden?

Waarschijnlijk was hij tot de vaststelling gekomen dat mij helemaal inwijden in hun geheim de beste manier was om er zeker van te zijn dat ik tegen anderen mijn mond zou houden. Martin vond dat hij maar best het initiatief in eigen hand kon nemen. Hij trok mij een beetje verder naar zich toe en begon mijn broek los te maken; ik stribbelde niet tegen. Binnen een paar seconden lag mijn broek tegen de grond en trok hij mijn slipje naar beneden.

Mijn kleine lul kwam te voorschijn en ik stond er wel een beetje beschaamd bij: Mijn broer Hugo kon natuurlijk een spottend lachje niet onderdrukken maar Martin scheen er geen aandacht aan te schenken. Ik stribbelde niet tegen en trok rustig de rest van mijn kleren uit.

Zo stond ik nu ook totaal naakt, net als mijn broer en zijn vriend. Hugo ging terug rechtop zitten en keek nieuwsgierig toe terwijl Martin verder met mijn pikje speelde dat nu ook helemaal rechtop kwam te staan. En, eerlijk gezegd, ik vond het wel een prettig gevoel. Mijn fluit was zeker niet groter toen ik zo oud was". Ik stond daar zo nog even te kijk voor mijn twee companen, tot mijn broer een ongeduldige zucht slaakte: Ik was bijna klaargekomen toen die kleine indringer hier zo onverwacht binnenviel!

Hij ging weer op zijn rug liggen, met zijn armen onder het hoofd, en spreidde zijn benen. Ik zag inderdaad dat zijn stijve pik een beetje ongeduldig op en neer wipte.

Ik keek met grote ogen toe hoe hij zijn hand telkens naar beneden bewoog, zodat de grote, donkere eikel van mijn broer helemaal bloot kwam, en vervolgens trok hij de voorhuid terug volledig naar voren. Eerst deed hij het nog vrij langzaam. Hugo lag languit op bed en liet van tijd tot tijd een diepe zucht horen.

Mijn aanwezigheid scheen hem niet langer te storen; zijn verlangen naar bevrediging overwon blijkbaar zijn eerdere gegeneerdheid. Ik keek geboeid toe en had zelfs de indruk dat zijn grote pik nog een beetje gegroeid was.

Martin begon langzaam maar zeker het tempo een beetje op te drijven. Tegelijkertijd bleef hij gefixeerd naar mijn piemel kijken. Hij stak zelfs zijn andere hand uit, streelde een poosje zachtjes onder mijn ballen en trok toen opnieuw voorzichtig aan mijn stijve jongenspik. Ik knikte alleen maar stilletjes en keek naar de grote, stijve lul van Martin. Hij was blond en veel dunner behaard dan mijn broer; zijn eikel lag helemaal bloot en ik zag dat die ook heel vochtig was.

Nog heel even maar en dan gaat hij al spuiten; let dus maar goed op". Hij liet mij los om zich nu helemaal op Hugo te concentreren.

Zijn hand ging nog wat vlugger op en neer en mijn broer begon nog dieper te zuchten. Toen liet hij plots Hugo's harde pik los en begon hij zachtjes met de ballen van mijn broer te spelen. Maar daar was die blijkbaar helemaal niet mee gediend: Nu niet meer stoppen alsjeblief!

Martin bleef nog even plagerig zijn zak strelen. Ik wil klaar komen! Martin begon opnieuw snel aan de grote, gezwollen pik te pompen. Die was nu zo nat dat de bewegingen van Martin's hand gepaard gingen met een soppig geluid. Ik zag hoe er een soort grimas op het gezicht van mijn broer verscheen. Een grote, witte sliert spoot uit zijn eikel naar buiten en belandde op zijn buik.

Een tweede, een derde en een vierde gulp spoot naar buiten. Martin pompte nog een paar keer op en neer en hield toen op; Hugo bleef met gesloten ogen liggen. Dat was het dus! Hij stond op van bed en ik zag hoe hard en stijf zijn lul nog stond. Kom, voel maar eens hoe hard hij is". Hij nam mijn hand en legde die op zijn grote penis; die was inderdaad keihard, net of die van rubber was.

De laatste was de laatste tijd dikker en langer geworden en de roze eikel die eerst nauwelijks te zien was, werd nu dikker en was bijna nooit meer door zijn voorhuid bedekt. Ook zijn zak, nu nog roze en onbehaard was dikker geworden en gevuld met een paar dikke keiharde ballen die pijn deden als hij ze maar even aanraakte.

Hij speelde nu veel met zijn piemel die direct trots en hard rechtop naar zijn buik ging staan. Met zijn schoolliniaal had hij hem opgemeten.

Van zijn buik tot zijn nu vuurrode eikel kwam zijn piemel op 18 centimeter. Hij lag bloot op zijn buik in zijn bed en voelde weer dat zijn piemel stijf werd. Hij wreef en wreef met zijn buikje over het gladde laken en plotseling bekroop hem een nog onbekend gevoel dat vanuit zijn lendenen naar zijn harde balzak trok. Hij kon niet meer stoppen met wrijven en neukbewegingen maken, totdat opeens zijn eerste orgasme vanuit zijn ballen door zijn erg stijve piemel op kwam zetten en via zijn dikke gevoelige eikel op zijn buik en het laken terecht kwam.

Na hijgend en schokkend draaide hij zich om en zag wat er was gebeurd. Klodders van een wit en kleverig goedje bedekte een grote plek in het laken en ook zijn platte jongensbuikje en zijn schaamhaar was er mee bedekt.

Met een vinger roerde hij door zijn zoeven geloosde sperma en proefde er van. Mmmhm, dat smaakte iets zoutigs en naar amandelen, vond hij en likte de rest van zijn eerste zaadlozing op.

De volgende dag vertelde hij zijn boezemvriendje wat hem was overkomen. Met een rood hoofd luisterde de jongen toe en zei dat hem zo iets nog niet was overkomen, al was hij net zo oud. Hij had ook wel dikwijls een stijve de laatste tijd maar hij speelde er niet mee omdat hij dat eigenlijk niet durfde. Sean vroeg hem bij hem thuis na het eten zijn huiswerk te komen maken zodat ze nog even konden napraten over het wat Sean gisteren was overkomen.

Tegen zevenen kwam Robbie aanzetten en begonnen onder het luisteren naar hun favoriete muziek aan hun huiswerk. Het was bloedheet op Sean's zolderkamer en al snel zaten beiden alleen in een onderbroekje druk te schrijven en rekenen. Toen Robbie over een vraagstuk zat na te denken, ging er automatisch een hand naar zijn kruis en begon zijn nog slappe piemel te strelen.

Uit een ooghoek zag Sean wat Robbie deed en kreeg onmiddellijk een enorme erectie. Sean's eikel schoot met een plop achter het elastiek vandaan en wees fier omhoog naar zijn buik. Zeker 8 cm stak nu boven zijn broekje uit. Robbie's piemel was door het wrijven ook niet achtergebleven en vormde een flinke kromme bobbel in zijn broekje. Robbie bleef niet achter en ook hij deed zijn broekje uit.

Robbie's piemel bleek stijf 16 cm te zijn en ook hij had al wat haartjes er op. Ondanks het feit dat zijn piemel stijf was, bedekte zijn voorhuid de eikel geheel en mondde uit in een soort slurfje.

..

Grappige seks hoeren prive ontvangst


lekkere bef grote stijve penis

Woensdag vertrok ik na het middageten altijd direkt naar de judo. Sinds mijn tiende was ik bij de club en woensdagnamiddag en zaterdagochtend hadden we training; en dat was iets dat ik zelden of nooit oversloeg.

Maar die bewuste woensdag ging de training niet door. Ik geloof dat onze trainer ziek was. Daardoor kwam ik al voor twee uur terug thuis aan, in een leeg huis, want mijn ouders werkten beiden en mijn oudere broer was gewoonlijk ook weg met zijn vrienden. Ik zette mijn fiets in het berghok achter ons huis en borg mijn judospullen netjes weg in de ingemaakte kast in de gang beneden.

Mijn ouders waren heel erg op orde gesteld, en als je zo'n dingen niet direkt op hun plaats bracht dan was het huis te klein Toen liep ik de trappen op naar onze kamer, die ik samen met mijn broer deelde en die op de verdieping lag.

Toen ik de deur opende stond ik echt aan de grond genageld; ik voelde het bloed echt wegtrekken uit mijn hoofd en ik trilde zowat op mijn benen. Mijn drie jaar oudere broer, Hugo, lag helemaal naakt op zijn bed. Naast hem zat Martin, een van Hugo's vrienden, en die zat daar ook kompleet in z'n blootje.

En ik zag nog net hoe Martin Hugo's stijve pik in zijn hand hield en daarmee speelde. Natuurlijk hield die daar meteen mee op toen ik binnenkwam. Hugo liet een krachtige vloek horen en ging recht op bed zitten om zo zijn mannelijkheid aan het zicht te onttrekken maar ik had natuurlijk gezien wat ik gezien had Wat doe jij hier? Martin had zijn benen over mekaar geslagen, zodat ook zijn pik verborgen bleef en ik alleen maar een deel van zijn dichte schaamhaar te zien kreeg. Ik vond het wel een enig zicht, die twee naakte jongens die duidelijk niet wisten wat ze nu verder moesten doen.

Het bleef minstens zo'n twee minuten ijzig stil. Het was Hugo die terug het eerst zijn mond open deed: Ik wist niet goed wat antwoorden: Wat zijn jullie dan wel aan het doen? Hugo wist blijkbaar geen goed antwoord te verzinnen en toen was het Martin die de situatie probeerde recht te zetten: Ik dacht een paar ogenblikken na.

Langs de ene kant voelde ik mij helemaal van de kaart en wist niet wat ik van de situatie moest denken; langs de andere kant had ik natuurlijk net genoeg gezien om razend nieuwsgierig te worden naar wat die twee nu precies met mekaar aan het uitspoken waren. Ik deed wat me gevraagd was en ging naast het bed van Hugo staan. Martin slikte even; het viel hem duidelijk niet gemakkelijk om mij deelgenoot te maken in hun geheim: Ik speel met zijn pik tot hij begint te spuiten en dat vindt hij lekker.

Zal ik het even laten zien? Meen je dat nu echt? Maar hij voelde blijkbaar meteen aan dat hij het ijs eerst verder moest breken voor hij Hugo kon overtuigen. Hij deed zijn benen terug uit mekaar zodat zijn lul terug tevoorschijn kwam. Want hoewel Hugo met mij de kamer deelde had ik zijn mannelijkheid nog nooit in al zijn glorie gezien; een enkele keer, terwijl hij zich aan- of uitkleedde, had ik al wel eens een glimp opgevangen van mijn broers lul.

Ik wist dus wel dat die, zelfs in slappe toestand, een stuk groter was dan de mijne en ik had ook al wel gezien dat hij behaard was, daar tussen zijn benen. Maar een echte erectie had ik nog nooit eerder gezien. Hij keek even lachend naar Hugo en vervolgde: Omdat Hugo niet direkt reageerde moedigde Martin hem nog verder aan: Mijn broer stribbelde nu niet langer tegen en ging terug languit op bed liggen, zodat ik ook zijn stijve pieter helemaal kon zien. Hij was wel degelijk zo groot als die van zijn vriend, misschien zelfs een beetje dikker.

Bovendien was Hugo heel donker en heel dicht behaard waardoor zijn mannelijkheid zelfs nog indrukwekkender was. Hij had zijn armen achter zijn hoofd gevouwen en wachtte nu blijkbaar maar rustig af wat er verder ging gebeuren.

Dat vindt hij heel, heel lekker en daarna doet hij het dan ook bij mij". Hij liet plots Hugo's stijve los en keek me aan: Ben je nu tevreden? Waarschijnlijk was hij tot de vaststelling gekomen dat mij helemaal inwijden in hun geheim de beste manier was om er zeker van te zijn dat ik tegen anderen mijn mond zou houden. Martin vond dat hij maar best het initiatief in eigen hand kon nemen. Hij trok mij een beetje verder naar zich toe en begon mijn broek los te maken; ik stribbelde niet tegen.

Binnen een paar seconden lag mijn broek tegen de grond en trok hij mijn slipje naar beneden. Mijn kleine lul kwam te voorschijn en ik stond er wel een beetje beschaamd bij: Mijn broer Hugo kon natuurlijk een spottend lachje niet onderdrukken maar Martin scheen er geen aandacht aan te schenken.

Ik stribbelde niet tegen en trok rustig de rest van mijn kleren uit. Zo stond ik nu ook totaal naakt, net als mijn broer en zijn vriend. Hugo ging terug rechtop zitten en keek nieuwsgierig toe terwijl Martin verder met mijn pikje speelde dat nu ook helemaal rechtop kwam te staan. En, eerlijk gezegd, ik vond het wel een prettig gevoel.

Mijn fluit was zeker niet groter toen ik zo oud was". Ik stond daar zo nog even te kijk voor mijn twee companen, tot mijn broer een ongeduldige zucht slaakte: Ik was bijna klaargekomen toen die kleine indringer hier zo onverwacht binnenviel!

Hij ging weer op zijn rug liggen, met zijn armen onder het hoofd, en spreidde zijn benen. Ik zag inderdaad dat zijn stijve pik een beetje ongeduldig op en neer wipte.

Ik keek met grote ogen toe hoe hij zijn hand telkens naar beneden bewoog, zodat de grote, donkere eikel van mijn broer helemaal bloot kwam, en vervolgens trok hij de voorhuid terug volledig naar voren. Eerst deed hij het nog vrij langzaam. Hugo lag languit op bed en liet van tijd tot tijd een diepe zucht horen. Mijn aanwezigheid scheen hem niet langer te storen; zijn verlangen naar bevrediging overwon blijkbaar zijn eerdere gegeneerdheid.

Ik keek geboeid toe en had zelfs de indruk dat zijn grote pik nog een beetje gegroeid was. Martin begon langzaam maar zeker het tempo een beetje op te drijven. Tegelijkertijd bleef hij gefixeerd naar mijn piemel kijken. Hij stak zelfs zijn andere hand uit, streelde een poosje zachtjes onder mijn ballen en trok toen opnieuw voorzichtig aan mijn stijve jongenspik.

Ik knikte alleen maar stilletjes en keek naar de grote, stijve lul van Martin. Hij was blond en veel dunner behaard dan mijn broer; zijn eikel lag helemaal bloot en ik zag dat die ook heel vochtig was. Nog heel even maar en dan gaat hij al spuiten; let dus maar goed op". Hij liet mij los om zich nu helemaal op Hugo te concentreren. Zijn hand ging nog wat vlugger op en neer en mijn broer begon nog dieper te zuchten. Toen liet hij plots Hugo's harde pik los en begon hij zachtjes met de ballen van mijn broer te spelen.

Maar daar was die blijkbaar helemaal niet mee gediend: Nu niet meer stoppen alsjeblief! Martin bleef nog even plagerig zijn zak strelen. Ik wil klaar komen! Martin begon opnieuw snel aan de grote, gezwollen pik te pompen. Die was nu zo nat dat de bewegingen van Martin's hand gepaard gingen met een soppig geluid. Ik zag hoe er een soort grimas op het gezicht van mijn broer verscheen.

Een grote, witte sliert spoot uit zijn eikel naar buiten en belandde op zijn buik. Een tweede, een derde en een vierde gulp spoot naar buiten.

Martin pompte nog een paar keer op en neer en hield toen op; Hugo bleef met gesloten ogen liggen. Dat was het dus! Hij stond op van bed en ik zag hoe hard en stijf zijn lul nog stond. Kom, voel maar eens hoe hard hij is". Hij nam mijn hand en legde die op zijn grote penis; die was inderdaad keihard, net of die van rubber was. De laatste was de laatste tijd dikker en langer geworden en de roze eikel die eerst nauwelijks te zien was, werd nu dikker en was bijna nooit meer door zijn voorhuid bedekt.

Ook zijn zak, nu nog roze en onbehaard was dikker geworden en gevuld met een paar dikke keiharde ballen die pijn deden als hij ze maar even aanraakte.

Hij speelde nu veel met zijn piemel die direct trots en hard rechtop naar zijn buik ging staan. Met zijn schoolliniaal had hij hem opgemeten. Van zijn buik tot zijn nu vuurrode eikel kwam zijn piemel op 18 centimeter. Hij lag bloot op zijn buik in zijn bed en voelde weer dat zijn piemel stijf werd. Hij wreef en wreef met zijn buikje over het gladde laken en plotseling bekroop hem een nog onbekend gevoel dat vanuit zijn lendenen naar zijn harde balzak trok.

Hij kon niet meer stoppen met wrijven en neukbewegingen maken, totdat opeens zijn eerste orgasme vanuit zijn ballen door zijn erg stijve piemel op kwam zetten en via zijn dikke gevoelige eikel op zijn buik en het laken terecht kwam. Na hijgend en schokkend draaide hij zich om en zag wat er was gebeurd. Klodders van een wit en kleverig goedje bedekte een grote plek in het laken en ook zijn platte jongensbuikje en zijn schaamhaar was er mee bedekt.

Met een vinger roerde hij door zijn zoeven geloosde sperma en proefde er van. Mmmhm, dat smaakte iets zoutigs en naar amandelen, vond hij en likte de rest van zijn eerste zaadlozing op. De volgende dag vertelde hij zijn boezemvriendje wat hem was overkomen. Met een rood hoofd luisterde de jongen toe en zei dat hem zo iets nog niet was overkomen, al was hij net zo oud.

Hij had ook wel dikwijls een stijve de laatste tijd maar hij speelde er niet mee omdat hij dat eigenlijk niet durfde. Sean vroeg hem bij hem thuis na het eten zijn huiswerk te komen maken zodat ze nog even konden napraten over het wat Sean gisteren was overkomen. Tegen zevenen kwam Robbie aanzetten en begonnen onder het luisteren naar hun favoriete muziek aan hun huiswerk. Het was bloedheet op Sean's zolderkamer en al snel zaten beiden alleen in een onderbroekje druk te schrijven en rekenen.

Toen Robbie over een vraagstuk zat na te denken, ging er automatisch een hand naar zijn kruis en begon zijn nog slappe piemel te strelen. Uit een ooghoek zag Sean wat Robbie deed en kreeg onmiddellijk een enorme erectie. Sean's eikel schoot met een plop achter het elastiek vandaan en wees fier omhoog naar zijn buik. Zeker 8 cm stak nu boven zijn broekje uit. Robbie's piemel was door het wrijven ook niet achtergebleven en vormde een flinke kromme bobbel in zijn broekje.

Robbie bleef niet achter en ook hij deed zijn broekje uit. Robbie's piemel bleek stijf 16 cm te zijn en ook hij had al wat haartjes er op. Ondanks het feit dat zijn piemel stijf was, bedekte zijn voorhuid de eikel geheel en mondde uit in een soort slurfje.

..

Mijn fluit was zeker niet groter toen ik zo oud was". Ik stond daar zo nog even te kijk voor mijn twee companen, tot mijn broer een ongeduldige zucht slaakte: Ik was bijna klaargekomen toen die kleine indringer hier zo onverwacht binnenviel! Hij ging weer op zijn rug liggen, met zijn armen onder het hoofd, en spreidde zijn benen. Ik zag inderdaad dat zijn stijve pik een beetje ongeduldig op en neer wipte.

Ik keek met grote ogen toe hoe hij zijn hand telkens naar beneden bewoog, zodat de grote, donkere eikel van mijn broer helemaal bloot kwam, en vervolgens trok hij de voorhuid terug volledig naar voren. Eerst deed hij het nog vrij langzaam. Hugo lag languit op bed en liet van tijd tot tijd een diepe zucht horen.

Mijn aanwezigheid scheen hem niet langer te storen; zijn verlangen naar bevrediging overwon blijkbaar zijn eerdere gegeneerdheid. Ik keek geboeid toe en had zelfs de indruk dat zijn grote pik nog een beetje gegroeid was. Martin begon langzaam maar zeker het tempo een beetje op te drijven. Tegelijkertijd bleef hij gefixeerd naar mijn piemel kijken.

Hij stak zelfs zijn andere hand uit, streelde een poosje zachtjes onder mijn ballen en trok toen opnieuw voorzichtig aan mijn stijve jongenspik.

Ik knikte alleen maar stilletjes en keek naar de grote, stijve lul van Martin. Hij was blond en veel dunner behaard dan mijn broer; zijn eikel lag helemaal bloot en ik zag dat die ook heel vochtig was. Nog heel even maar en dan gaat hij al spuiten; let dus maar goed op". Hij liet mij los om zich nu helemaal op Hugo te concentreren. Zijn hand ging nog wat vlugger op en neer en mijn broer begon nog dieper te zuchten.

Toen liet hij plots Hugo's harde pik los en begon hij zachtjes met de ballen van mijn broer te spelen. Maar daar was die blijkbaar helemaal niet mee gediend: Nu niet meer stoppen alsjeblief! Martin bleef nog even plagerig zijn zak strelen. Ik wil klaar komen! Martin begon opnieuw snel aan de grote, gezwollen pik te pompen.

Die was nu zo nat dat de bewegingen van Martin's hand gepaard gingen met een soppig geluid. Ik zag hoe er een soort grimas op het gezicht van mijn broer verscheen. Een grote, witte sliert spoot uit zijn eikel naar buiten en belandde op zijn buik.

Een tweede, een derde en een vierde gulp spoot naar buiten. Martin pompte nog een paar keer op en neer en hield toen op; Hugo bleef met gesloten ogen liggen.

Dat was het dus! Hij stond op van bed en ik zag hoe hard en stijf zijn lul nog stond. Kom, voel maar eens hoe hard hij is". Hij nam mijn hand en legde die op zijn grote penis; die was inderdaad keihard, net of die van rubber was.

Mijn broer had een handdoek genomen, die naast hem klaar lag, en was bezig zijn buik en penis droog te vegen. Ook zijn lul stond nog stijf toen hij recht stond om plaats te maken voor zijn vriend.

Martin ging nu op bed liggen en Hugo wilde naast hem gaan zitten. Dus ging ik naast Martin op bed zitten en greep ik zijn stijve pik opnieuw vast.

Hij strekte zich helemaal uit en sloot de ogen. Ik deed mijn best om zijn aanwijzingen zo goed mogelijk uit te voeren. Mijn broer was op zijn bureaustoel gaan zitten en keek lachend toe; zijn lul hing nu, minder stijf maar nog altijd groot, tussen zijn benen.

Dat was Martin duidelijk niet ontgaan. Hij ging terug rechtop zitten en ik liet zijn pik los. Maar dan krijg jij eerst een beurt", besloot hij. Kom jij hier dan maar eerst liggen, dan zal ik je eens laten voelen hoe lekker klaarkomen wel is. Dit ga je nooit vergeten! Mijn kleine, harde piemel wees recht omhoog. Martin greep hem zachtjes beet tussen duim en wijsvinger en begon mij heel zacht af te spelen.

Ik keek nog een beetje verward, eerst naar mijn broer, dan weer naar Martin; allerlei vreemde gevoelens gingen door me heen. Het was voor mij allemaal zo vreemd maar tegelijkertijd toch ook heel spannend. Bovendien kreeg ik toch wel een aangenaam gevoel terwijl Hugo's vriend verder mijn stijve pik masseerde.

Hugo keek me een beetje verwonderd aan; hij had natuurlijk ook niet kunnen denken dat die geile namiddag met Martin zo'n onverwachte wending zou nemen.

Het feit dat zijn beste vriend nu bezig was met zijn jongere broer af te trekken wond hem blijkbaar toch wel een beetje op, want ik zag dat zijn pik terug helemaal stijf werd.

Is het niet lekker? Ik zag dat hij nu zelf met zijn lul zat te spelen. Ook Martin was dat niet ontgaan: Jij kunt er ook niet genoeg van krijgen! Martin antwoordde niet maar speelde ritmisch verder met mijn fluitje. Ik had me een beetje rechtop tegen het hoofdkussen gezet zodat ik goed kon zien wat er ging gebeuren. Na een paar minuten kwamen er een paar druppels geel vocht uit mijn spleetje naar buiten; Martin verdeelde met zijn wijsvinger dat voorvocht, zodat mijn eikel ging glimmen.

Het gevoel in mijn onderbuik werd inderdaad lekkerder en lekkerder. Ik voelde me helemaal warm worden en begon een beetje te hijgen; het was ook net of mijn hart sneller en zwaarder begon te bonzen.

Martin hield mijn reacties duidelijk goed in de gaten en begon alsmaar sneller aan mijn pik te trekken. Vind je het nu niet heel lekker?

Ik merkte dat mijn broer nu helemaal onderuitgezakt op zijn bureaustoel zat en iedere keer zijn voorhuid helemaal achteruit trok zodat zijn grote donkere eikel helemaal naar voor kwam. Martin had duidelijk alleen nog maar oog voor mij; hij dreef het tempo nog verder op en zijn slanke hand vloog nu heel snel op en neer. Wat krijg ik een raar gevoel! Maar ik heb dit nog nooit gevoeld! Zo direkt gaat het echt komen. Plots had ik heel even het gevoel dat ik naar adem moest snakken; ik slaakte een diepe zucht en voor het eerst in mijn leven spoot er een straal sperma uit mijn pik.

En dat ging gepaard met het lekkerste gevoel dat ik ooit had gehad Martin ging nog heel even door en een tweede en derde straaltje gulpte naar buiten. Nu hoor je bij de volwassen kerels! Ik bleef nog even als verdoofd liggen. Mijn broer wierp de handdoek op mijn blote buik en Martin begon mij droog te wrijven. Is je eerste keer bevallen? Martin keek mijn broer aan, die nog altijd zachtjes met zijn lul speelde.

Ga jij mij nu eindelijk een beurt geven? Of denk je dat ik het ook zelf ga doen? Hij ging nu terug languit op het bed liggen en schoof zelfs een hoofdkussen onder zijn bekken zodat zijn maximaal gezwollen penis uitnodigend naar voor stak. Hugo wilde terug naast hem gaan zitten, maar ik kwam tussenbeide: Ik sta toch al zo heet als de pest!

Mijn broer liep achter me door en ging languit op mijn bed liggen en begon ook opnieuw met zijn lul te spelen. Dat was een geweldig zicht: Doe zo maar verder! De geile uitlatingen van zijn vriend hadden tot gevolg dat ook mijn broer zijn tempo begon op te drijven. Ik voel het ook opnieuw komen! Hij had ook wel dikwijls een stijve de laatste tijd maar hij speelde er niet mee omdat hij dat eigenlijk niet durfde.

Sean vroeg hem bij hem thuis na het eten zijn huiswerk te komen maken zodat ze nog even konden napraten over het wat Sean gisteren was overkomen. Tegen zevenen kwam Robbie aanzetten en begonnen onder het luisteren naar hun favoriete muziek aan hun huiswerk. Het was bloedheet op Sean's zolderkamer en al snel zaten beiden alleen in een onderbroekje druk te schrijven en rekenen. Toen Robbie over een vraagstuk zat na te denken, ging er automatisch een hand naar zijn kruis en begon zijn nog slappe piemel te strelen.

Uit een ooghoek zag Sean wat Robbie deed en kreeg onmiddellijk een enorme erectie. Sean's eikel schoot met een plop achter het elastiek vandaan en wees fier omhoog naar zijn buik. Zeker 8 cm stak nu boven zijn broekje uit. Robbie's piemel was door het wrijven ook niet achtergebleven en vormde een flinke kromme bobbel in zijn broekje. Robbie bleef niet achter en ook hij deed zijn broekje uit. Robbie's piemel bleek stijf 16 cm te zijn en ook hij had al wat haartjes er op.

Ondanks het feit dat zijn piemel stijf was, bedekte zijn voorhuid de eikel geheel en mondde uit in een soort slurfje. Sean sloeg zijn boeken dicht en ging op zijn bed liggen. Hij beduidde Robbie dat ook te doen en even later lagen beiden zij aan zij op Sean's bed terwijl beide piemels bevend en schokkend omhoog stonden. Sean begon langzaam met een hand zijn stijve piemel te masseren, van beneden tot aan zijn nu paarse eikel.

Robbie keek toe en aarzelend begon ook hij het zelfde te doen. Voorzichtig begon Robbie zijn voorhuid terug te trekken, maar omdat zijn eikel steeds dikker werd lukte dat niet zo goed. Dit voelen aan andermans piemel bracht bij Sean alweer een nieuwe sensatie teweeg. Zoiets had hij nog nooit gedaan. Langzaam trok hij aan de voorhuid van Rob's piemel, hetgeen een zacht gekreun teweeg bracht, helemaal terug zodat een fiere dikke paarse eikel zich voor de eerste keer aan de ogen van beide jongens vertoonde.

Ook Robbie die nog nooit een andere hand dan van hemzelf aan zijn piemel had gevoeld, genoot van het nieuwe gevoel.

Met zijn andere hand begon Sean de roze en onbehaarde zak waarin ook een paar stevige ballen zaten, voorzichtig te kneden. Rob vond dat zo'n heerlijk gevoel dat hij zijn buikje omhoog drukte.

Sean's hand verkende verder de bilspleet van Rob, hetgeen een hijgend gekreun bij Rob teweegbracht. Toen ontdekte Sean tussen beide billen het onbehaarde roze jongenskutje en liet voorzichtig een vinger erin ronddraaien. Robbie had het niet meer en pulserend ging zijn kutje open dicht, waarbij zijn sluitspier zich steeds om de vinger van Sean sloot.
Geile dikke kut geile hollandse meiden


Het was Hugo die terug het eerst zijn mond open deed: Ik wist niet goed wat antwoorden: Wat zijn jullie dan wel aan het doen? Hugo wist blijkbaar geen goed antwoord te verzinnen en toen was het Martin die de situatie probeerde recht te zetten: Ik dacht een paar ogenblikken na. Langs de ene kant voelde ik mij helemaal van de kaart en wist niet wat ik van de situatie moest denken; langs de andere kant had ik natuurlijk net genoeg gezien om razend nieuwsgierig te worden naar wat die twee nu precies met mekaar aan het uitspoken waren.

Ik deed wat me gevraagd was en ging naast het bed van Hugo staan. Martin slikte even; het viel hem duidelijk niet gemakkelijk om mij deelgenoot te maken in hun geheim: Ik speel met zijn pik tot hij begint te spuiten en dat vindt hij lekker.

Zal ik het even laten zien? Meen je dat nu echt? Maar hij voelde blijkbaar meteen aan dat hij het ijs eerst verder moest breken voor hij Hugo kon overtuigen. Hij deed zijn benen terug uit mekaar zodat zijn lul terug tevoorschijn kwam. Want hoewel Hugo met mij de kamer deelde had ik zijn mannelijkheid nog nooit in al zijn glorie gezien; een enkele keer, terwijl hij zich aan- of uitkleedde, had ik al wel eens een glimp opgevangen van mijn broers lul.

Ik wist dus wel dat die, zelfs in slappe toestand, een stuk groter was dan de mijne en ik had ook al wel gezien dat hij behaard was, daar tussen zijn benen. Maar een echte erectie had ik nog nooit eerder gezien. Hij keek even lachend naar Hugo en vervolgde: Omdat Hugo niet direkt reageerde moedigde Martin hem nog verder aan: Mijn broer stribbelde nu niet langer tegen en ging terug languit op bed liggen, zodat ik ook zijn stijve pieter helemaal kon zien.

Hij was wel degelijk zo groot als die van zijn vriend, misschien zelfs een beetje dikker. Bovendien was Hugo heel donker en heel dicht behaard waardoor zijn mannelijkheid zelfs nog indrukwekkender was. Hij had zijn armen achter zijn hoofd gevouwen en wachtte nu blijkbaar maar rustig af wat er verder ging gebeuren. Dat vindt hij heel, heel lekker en daarna doet hij het dan ook bij mij". Hij liet plots Hugo's stijve los en keek me aan: Ben je nu tevreden?

Waarschijnlijk was hij tot de vaststelling gekomen dat mij helemaal inwijden in hun geheim de beste manier was om er zeker van te zijn dat ik tegen anderen mijn mond zou houden. Martin vond dat hij maar best het initiatief in eigen hand kon nemen. Hij trok mij een beetje verder naar zich toe en begon mijn broek los te maken; ik stribbelde niet tegen.

Binnen een paar seconden lag mijn broek tegen de grond en trok hij mijn slipje naar beneden. Mijn kleine lul kwam te voorschijn en ik stond er wel een beetje beschaamd bij: Mijn broer Hugo kon natuurlijk een spottend lachje niet onderdrukken maar Martin scheen er geen aandacht aan te schenken. Ik stribbelde niet tegen en trok rustig de rest van mijn kleren uit.

Zo stond ik nu ook totaal naakt, net als mijn broer en zijn vriend. Hugo ging terug rechtop zitten en keek nieuwsgierig toe terwijl Martin verder met mijn pikje speelde dat nu ook helemaal rechtop kwam te staan. En, eerlijk gezegd, ik vond het wel een prettig gevoel. Mijn fluit was zeker niet groter toen ik zo oud was". Ik stond daar zo nog even te kijk voor mijn twee companen, tot mijn broer een ongeduldige zucht slaakte: Ik was bijna klaargekomen toen die kleine indringer hier zo onverwacht binnenviel!

Hij ging weer op zijn rug liggen, met zijn armen onder het hoofd, en spreidde zijn benen. Ik zag inderdaad dat zijn stijve pik een beetje ongeduldig op en neer wipte. Ik keek met grote ogen toe hoe hij zijn hand telkens naar beneden bewoog, zodat de grote, donkere eikel van mijn broer helemaal bloot kwam, en vervolgens trok hij de voorhuid terug volledig naar voren.

Eerst deed hij het nog vrij langzaam. Hugo lag languit op bed en liet van tijd tot tijd een diepe zucht horen. Mijn aanwezigheid scheen hem niet langer te storen; zijn verlangen naar bevrediging overwon blijkbaar zijn eerdere gegeneerdheid. Ik keek geboeid toe en had zelfs de indruk dat zijn grote pik nog een beetje gegroeid was. Martin begon langzaam maar zeker het tempo een beetje op te drijven. Tegelijkertijd bleef hij gefixeerd naar mijn piemel kijken. Hij stak zelfs zijn andere hand uit, streelde een poosje zachtjes onder mijn ballen en trok toen opnieuw voorzichtig aan mijn stijve jongenspik.

Ik knikte alleen maar stilletjes en keek naar de grote, stijve lul van Martin. Hij was blond en veel dunner behaard dan mijn broer; zijn eikel lag helemaal bloot en ik zag dat die ook heel vochtig was. Nog heel even maar en dan gaat hij al spuiten; let dus maar goed op". Hij liet mij los om zich nu helemaal op Hugo te concentreren. Zijn hand ging nog wat vlugger op en neer en mijn broer begon nog dieper te zuchten. Toen liet hij plots Hugo's harde pik los en begon hij zachtjes met de ballen van mijn broer te spelen.

Maar daar was die blijkbaar helemaal niet mee gediend: Nu niet meer stoppen alsjeblief! Martin bleef nog even plagerig zijn zak strelen. Ik wil klaar komen! Martin begon opnieuw snel aan de grote, gezwollen pik te pompen.

Die was nu zo nat dat de bewegingen van Martin's hand gepaard gingen met een soppig geluid. Ik zag hoe er een soort grimas op het gezicht van mijn broer verscheen. Een grote, witte sliert spoot uit zijn eikel naar buiten en belandde op zijn buik. Een tweede, een derde en een vierde gulp spoot naar buiten. Martin pompte nog een paar keer op en neer en hield toen op; Hugo bleef met gesloten ogen liggen.

Dat was het dus! Hij stond op van bed en ik zag hoe hard en stijf zijn lul nog stond. Kom, voel maar eens hoe hard hij is". Hij nam mijn hand en legde die op zijn grote penis; die was inderdaad keihard, net of die van rubber was.

Mijn broer had een handdoek genomen, die naast hem klaar lag, en was bezig zijn buik en penis droog te vegen. Ook zijn lul stond nog stijf toen hij recht stond om plaats te maken voor zijn vriend. Martin ging nu op bed liggen en Hugo wilde naast hem gaan zitten. Dus ging ik naast Martin op bed zitten en greep ik zijn stijve pik opnieuw vast. Hij strekte zich helemaal uit en sloot de ogen. Ik deed mijn best om zijn aanwijzingen zo goed mogelijk uit te voeren.

Mijn broer was op zijn bureaustoel gaan zitten en keek lachend toe; zijn lul hing nu, minder stijf maar nog altijd groot, tussen zijn benen. Dat was Martin duidelijk niet ontgaan. Hij ging terug rechtop zitten en ik liet zijn pik los. Maar dan krijg jij eerst een beurt", besloot hij. Kom jij hier dan maar eerst liggen, dan zal ik je eens laten voelen hoe lekker klaarkomen wel is.

Dit ga je nooit vergeten! Mijn kleine, harde piemel wees recht omhoog. Martin greep hem zachtjes beet tussen duim en wijsvinger en begon mij heel zacht af te spelen. Ik keek nog een beetje verward, eerst naar mijn broer, dan weer naar Martin; allerlei vreemde gevoelens gingen door me heen.

Het was voor mij allemaal zo vreemd maar tegelijkertijd toch ook heel spannend. Bovendien kreeg ik toch wel een aangenaam gevoel terwijl Hugo's vriend verder mijn stijve pik masseerde. Hugo keek me een beetje verwonderd aan; hij had natuurlijk ook niet kunnen denken dat die geile namiddag met Martin zo'n onverwachte wending zou nemen.

Vindt je het alleen maar mooi om te zien dat iemand opgewonden wordt van jou of vindt je een stijve piemel ook mooi en wordt jij daar ook opgewonden van?

Ik vond het toen al een fijn gevoel, zo'n stijve pik. Toen mijn vriend 17 en ik een film zaten te kijken zag ik zijn hand naar zijn broek gaan en toen zij hij ik heb een stijve ik schrok wesl een beetje maar daarna hebben we samen geneukt ik heb hem ook afgetrokken en hij heeft over mijn borsten gespoten.

Ik vond het raar om zon slap dingetje zo te zien groeien tot dat ik het eng groot vond. Ik was er trots op en vond het fijn. Jongens krijgen al voor hun geboorte erecties, dus bij jezelf heb je had je dat al heel vroeg kunnen zien. Het is waarschijnlijk niet opgevallen omdat het toen nog geen betekenis had. Bewust herinner ik me dat ik een stijve kreeg toen ik een jaar of negen was, toen een ouder buurmeisje pal voor m'n neus haar jurkje, waaronder ze niks aanhad, omhoog trok en een plas deed in het weiland.

Ik had wel eens vaker een stijve, maar wist niet wat dat betekende. Toen ik dat meisje bloot zag plassen begon er wat te dagen. De eerste stijve een andere jongen was op school. Ik was toen tien, hij veertien. Hij heeft me een beetje wegwijs gemaakt, ook hoe je moet trekken en zo.

Toen begon ik ook echt met trekken. Voor die tijd was het meer wrijven en een beetje spelen als ik in bed een stijve kreeg, zonder echt te weten wat ik er mee moest. Mijn eerste stijve was toen ik was en aa t logeeren was met mn neefje van 1 jaar jonger we sliepen allebei naakt en in een 2 persoons bed en werden allebei opgewonden hier van. Ik was denk 13 toen we met wat jongens en meisjes doktertje gingen spelen. Een buurmeisje die een paar jaar ouder was onderzocht mijnpiemel die toen heel stijf werd en ze bleef er maar aan trekken tot ik voor de eerste keer klaar kwam en alles onder spoot.

Ik wist niet wat er gebeurde maar was zo lekker dat ik vanaf toen bijna iedere dag me af ging trekken. Ik wou stoppen maar hij zij door gaan Ik dus door gaan kwam hij voor de tweede keer klaar een hoop sperma in de tent. Ik was 8 toen ik een stijve kreeg onder de douche en een jaar later me eerste echte grote zaadlozing maar bijzonder vond ik het toen niet ik had me broer al eens zien klaar komen toen ik zijn kamer binnen liep. Hij vroeg alleen of ik een handdoek kon pakken om het af te vegen wat ik ook heb gedaan.

Wel wist ik al vroeg dat ik op jongens viel en op me 12 de heb ik dan ook voor het eerst seks gehad met een tweeling en dat was voor het eerst dat ik vreemde jongens hun pik zag en voelde. Ik was toen 10 jaar. Een speelkameraad van 14 was bij mij thuis komen spelen. We waren op mijn slaapkamer en om het spannend te maken besloten we dat wie het laatste spelletje verloor zich volledig moest uitkleden.

Het was avond en al donker. Dus deed ik het licht uit en scheen met een zaklamp naar mijn vriendje die zich aan de aan de andere kant van de kamer langzaam aan het uitkleden was.

Maar toen hij enkel nog zijn slipje aanhad zag ik hem aarzelen. Dan draaide hij zich met zijn rug naar mij en deed zijn slipje uit. Toen ik protesteerde draaide hij zich weer om en tot mijn verbazing zag ik zijn - in mijn ogen - enorm grote lul die niet naar beneden hing maar opgericht stond. Hij zei verlegen dat het soms gebeurde dat hij stijf werd en niet wist waarom, waarschijnlijk van de spanning.

Ik heb hem dan ook van dichtbij bekeken en hem even aangeraakt. Hij vroeg me wel dit niet verder te vertellen. Vond het raar dat het 2 keer zo groot werd en ik kon zien wat onder zijn velletje zat. Heb je het naar achteren en weer terug getrokken dus een soort van aftrekken?? Ik heb het niet aangeraakt alleen gezien. Ik heb gevoeld en het is echt keihard dat jullie ermee kunnen lopen. Mee lopen gaat nog wel, ligt ook aan je broek, maar op de fiets is lastiger.

Ik heb door zo'n stijve een keer spontaan gespoten onder het fietsen en dat kwam eigenlijk doordat in de groep een paar meisjes in een ultra kort minirokje meereden naar school, waardoor je alles kon zien en als jongen erg opgewonden werd.

Ik weet niet of ze dat expres deden maar wij hadden er wel "last" van! De eerste keer dat ik een stijve kreeg was ik 11jaar tijdens het omkleden van de zwemles.

Eerste keer dat ik een stijve zag was op een schoolkamp. Mijn neefje was 13 ik was 12 en we sliepen in dezelfde tent. Eerste keer dat ik een stijve voelde was op vakantie. Een vriend van mij was meegekomen met ons naar de ardennen en aan de oever van een riviertje waren we aan het uitrusten na een zwempartij. Ik keek naar hem omdat hij zijn stijve doorheen zijn zwembroek aan het strelen was en hij zei dat het veel leuker was als iemand anders het deed.

Ik heb hem daar gestreeld, ik kreeg ook een stijve, en hij streelde mij dan ook. Jongen 20, ik denk dat hij al wakker was en aangezien hij een stijve had klaar wilde komen. Had hem dus maar verder gepijpt of afgetrokken, wie weet wat hij dan bij jou nog aan lekkers had gedaan!

Ik heb ooit ook iets dergelijks meegemaakt maar dat was een meisje van een paar jaar ouder dan ik toen die heel nieuwsgierig was hoe jongens klaarkomen. Ze had het snel voor elkaar!! Ik weet mijn eerste keer eigenlijk niet Ik heb niet echt de vrienden daarvoor gehad om zulke dingen bij elkaar te doen ofzo, wel jammer, wil eigenlijk alsnog wel experimenteren zonder dat iemand zegt dat het 'gay' is. Eerste keer da ik een stijve had was ik 10j mijn broer trok zich af in zn kamer en ik kwam binnen en door de porno werd ik opgewonden me broer was verschoten van me grote pik.

Toen was ik vooral gefascineerd, omdat ik voor het eerst een stijve lul zag. Ik heb dus vooral goed gekeken en ook gevoeld. Hem in de mond nemen gebeurde instinctief, omdat ik hem zo mooi vond. Maar ik was ook bang toen dat hij kwaad zou zijn als hij wakker werd. In het kleedhokje van het zwembad samen met een vriendje toen ik 15 was.

Bij het uitkleden een beetje grapjes gemaakt over stijve pikken, maar we waren duidelijk opgewonden. In het water een paar keer elkaars pik aangeraakt en toen we ons weer gingen aankleden hebben we heel even aan elkaars pik getrokken. Ik was 10 toen ik mn eerste stijve kreeg.

Geen idee hoe het gebeurde maar het gebeurde gewoon. Ik was 12 toen ik voor het eerst iets met MN stijve gedaan had. Ik was met een vriendje een spel aan het doen; "Wie verloor deed een kledingstuk uit. We hadden besloten om alle bij onze slip uit te doen zodat het niet vervelend voor de verliezer zou zijn.