Jongens die elkaar aftrekken shemale seksdate

jongens die elkaar aftrekken shemale seksdate

..

Sex in lelystad erotische massage vianen


jongens die elkaar aftrekken shemale seksdate

..


Negerin kont grote kale kut


Voor aftrekken in de trein staat een boete van euro! Nu keek zij mij met grote ogen aan. En gewillig ook nog. Nou, doe maar uit die broek dan. Laat maar eens zien wat je aan het aftrekken was. Ik knoopte mijn broek los en liet hem zakken. Mijn jas en trui trok ik ook maar uit. Uit de broek van de conducteur kwam een kaalgeschoren schaamstreek tevoorschijn.

Boven gladde ballen prijkte een stevige, dikke lul, besneden. Ik boog voorover en likte onwennig aan zijn eikel. Om mijn handeling kracht bij te zetten greep ik zijn penis vast en hield hem horizontaal. Wilde ik dit wel? Maar er was geen weg terug.

Met geweld begon ik hem te pijpen. Geen erotiserende likjes, gewoon zuigen en ritmisch tegen mijn huig aan stoten. Gestaag verstijfde hij en met hardere kreuntjes merkte ik dat hij zijn hoogtepunt langzaam naderde. Ik voelde hem schokken en trok terug zodat hij niet in mijn mond maar over mijn gezicht spoot.

De laatste druppeltjes veegde ik af met mijn kin en een laatste keer zoog ik hard aan zijn geslacht. Toen ik op stond en mij omdraaide stond daar de zwarte conductrice met in haar hand een telefoon. Uit haar zak haalde ze een kaartje. Volgens zijn vorige partner is hij 25 centimeter. Ik heb je gefilmd, zal het hem laten zien, misschien wil je hem ook wel eens over je heen laten spuiten. Met mijn jas in mijn hand stapte ik de trein uit.

Ze keek me onderzoekend aan en haar ogen bleven rusten op mijn rechter wang. Met mijn schoolvriendjes ging ik vaak buiten spelen en dat vond ik leuk. Na school snel een boterham bij oma en dan met z'n allen de pleinen en parken in. Ik woonde in een groene gemeente en wij hadden vaak de kans om afgezonderd van verkeer en pottenkijkers ons te amuseren.

Door de zomerwarmte waren we gedurende onze puberteit vaak opgewonden en daar kwamen onze eerste erecties. In het begin waren we er wat beschaamd over maar na verloop van tijd spraken we met elkaar over onze dikke groeiende piemels. We toonden ons stijve flurken aan elkaar en waren er best trots op. De ene penis was al groter dan de andere merkten we op. Sommigen waren kort en dik anderen smaller of langer.

Dikwijls zag ik blauwe aderen over de piemels van mijn vrienden lopen wat me enorm opwond. Ik liep vaak met een stijve als ik met mijn vriendjes aan het zwanzen was en we onze pieten aan elkaar toonden. Ik keek graag naar de piemels van mijn vriendjes.

Sommigen waren eerder terughoudend maar anderen liepen graag bloot en toonden wat graag hun lichaam. We spraken over meisjes en kutten alsof we er alles over wisten, het wondt ons op, maar eigenlijk begeerden we de naaktheid en de geilheid van elkaars lichaam.

Maar niet iedereen dacht er net zo over. Ik masturbeerde al van op heel jonge leeftijd. Ik sprak er over met mijn beste vriend en hij bekende me dat hij ook al zaadlozingen had gehad. Het ijs was gebroken en na verloop van tijd toonden we elkaar hoe we het deden. De begeerte was soms zo groot dat we elkaar aanraakten. De voorhuis werd driftig achterover geschoven en de paarse eikels glimden en gloeiden door de opgewekte lust.

Het was leuk de strak gezwollen fluit van de ander te mogen voelen. Mij wondt dat enorm op en mijn stijve werd zo hard dat het soms pijn deed.

Dus rukte ik mezelf vaak naar een orgasme terwijl ik de pik van mijn vriendje vast hield. Toen wou hij ook en zo raakte ik voor het eerst in een quasi homoseksuele situatie. Wat ik helemaal niet erg vond, integendeel. Bij veel vrienden was het enkel de drift die speelde. De drift en de goesting om zalig klaar te komen, hoe dan ook, met wie dan ook. Zo bleven we met een alsmaar kleiner groepje over dat zich vrij regelmatig in groep masturbeerde of elkaar bepotelde.

Ik had zo een beetje de leiding en enkele jongens volgden me maar al te graag naar oude schuren of verlaten velden en bosjes om daar op een zalige manier aan hun trekken te komen.

We trokken elkaar af en na die sublieme bevrediging gingen we stilzwijgend huiswaarts. Ik genoot van al dat gedoe, en van die vele dikke geaderde pikken die hun zaad konden spuiten. Van die warme eikels van die aanrakingen van dat gewrijf over die schacht en over die gespannen ballen die bengelden op zoek naar verlossing van die warme geilheid.

jongens die elkaar aftrekken shemale seksdate

Lekker geile wijven travestiet zoekt sex


jongens die elkaar aftrekken shemale seksdate